Son Dakika >> Haber >> NTV


SON DAKİKA: İzmir'de 4,9 büyüklüğünde deprem


Link [2022-11-04 02:20:20]



AFAD, İzmir Buca'da saat 03.29'da 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Çevre illlerden de hissedilen depremin 14,47 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İçişleri Bakanı Soylu, 2 kişinin panikle atlama sonucu yaralandığını, bir camii minaresinde de hasar meydana geldiğini duyurdu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de "İlk tespitlerimize göre çok büyük bir hasar yok" açıklamasını yaptı.

Son dakika haberi! İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.29'da İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi. Çevre illlerden de hissedilen depremin 14,47 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

BAKAN SOYLU: 2 KİŞİ PANİKLE ATLAMA SONUCU YARALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, "Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. 2 vatandaşımız panikle atlama sonucu yaralanmış, bir camii minaresinde de hasar meydana gelmiştir" açıklamasında bulundu.

TUNÇ SOYER: İLK TESPİTLERE GÖRE ÇOK BÜYÜK BİR HASAR YOK İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de "Konak'ta bir camimizin minaresi yıkıldı. İlk tespitlerimize göre çok büyük bir hasar yok" bilgisini paylaştı.BUCA BELEDİYE BAŞKANI: CAN VE MAL KAYBI İHBARI YOK Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar herhangi bir mal ve can kaybı tarafımıza ulaşmamıştır" dedi.

Çok Okunanlar

2024-09-20 07:31:32