Son Dakika >> Haber >> NTV


Pakistan'ın eski başbakanı İmran Khan konvoyuna düzenlenen silahlı saldırıda yaralandı


Link [2022-11-03 14:48:20]



SON DAKİKA HABERİ: Pakistan medyası eski başbakan İmran Khan'ın konvoyuna ateş edildiğini ve siyasetçinin yaralandığını duyurdu. Saldırganın 'kitleleri yanılttığı' için eski Pakistan Başbakanı Imran Khan'ı öldürmek istediğini söyledi. Saldırganın yakalandığı belirtilirken, olayda Khan'ın partisi PTI'nin bazı üst düzey isimlerinin de bulunduğu 6 kişi yaralandı ve en az bir kişi öldü. Pakistan Cumhurbaşkanı Alvi ve Pakistan Başbakanı Şerif olayı kınadı.

Son dakika haberi! Pakistan'ın eski Başbakanı İmran Khan, ülkenin Pencap eyaletinin Vezirabad bölgesinde yaptığı protesto yürüyüşü sırasında konvoyuna ateş edilmesi sonucunda bacağından hafif yaralandı. Yerel basına göre, kimliği belirsiz saldırgan, Khan'ın Vezirabad'daki Allah Hu Chowk Parkı yakınlarında bulunan aracına çok sayıda ateş açtı.

6 KİŞİ YARALANDI EN AZ 1 KİŞİ ÖLDÜ Khan tarafından kurulan Pakistan Adalet Hareketi (PTI) liderlerinden Fawad Chaudhry hastaneye kaldırıldı. PTI Senatörü Faisal Javed ve mitingin diğer birkaç katılımcısı da açılan ateş sonucu yaralanırken, en az bir kişinin öldüğü belirtildi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 10:02:58