Son Dakika >> Haber >> NTV


MSB: Şırnak'ta terör saldırısında bir asker şehit oldu


Link [2022-02-02 22:11:24]



MSB, Şırnak'ta bir hudut karakoluna yapılan terör saldırısında bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Piyade Er Tarık Tarcan’ın acı haberi, askeri görevlilerce Eskişehir'de oturan ailesine verildi.

Son dakika haberi! 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Şırnak'ta bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamaya göre Cizre'de bir hudut karakoluna terör örgütü mensuplarınca düzenlenen havan saldırısı sonucu Piyade Er Tarık Tarcan şehit oldu

MSB'den yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

TERHİSİNE 20 GÜN KALMIŞTITarcan’ın acı haberi, askeri görevlilerce Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde  oturan ailesine verildi. Hilmi-Günay Tarcan çifti, tek oğulları olan Tarık Tarcan’ın şehit haberiyle gözyaşlarına boğuldu.Şehit Tarcan’ın baba ocağına Türk bayrakları asılırken, Tepebaşı Kaymakamlığı sokağa taziye çadırı kurdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü mezunu olan Tarcan’ın yarın Reşadiye Camii’ndeki öğle namazının ardından Vişnelik Hava Şehitliği’nde toprağa verileceği öğrenildi.Tarcan’ın yaklaşık 5 aydır asker olduğu ve terhisine 20 gün kaldığı belirtildi.

Çok Okunanlar

2024-09-24 03:36:30