Yaşam >> NTV


D-Resort Ayvalık'ta yaza taptaze bir başlangıç


Link [2022-04-15 17:34:17]



D-Resort Ayvalık Murat Reis, yaza taptaze bir başlangıç için beş uzmanın geliştirdiği bir inziva programı düzenliyor. 13-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek MeLand etkinliği, kendine yeni bir gözle bakmaya, hayatı farklı yaşamaya ve yeni bir ‘sen’ ile tanışmaya davet ediyor.

Ayvalık’ın benzersiz havasında, deniz ve ormanla bütünleşen atmosferinde keyifli bir tatil sunan D-Resort Ayvalık Murat Reis, MeLand etkinliğiyle yaza taptaze bir başlangıca davet ediyor.

13-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek etkinlikte, katılımcılar iki gün boyunca zihinsel, bedensel ve ruhsal boyutlarına dair farkındalık geliştirecekleri deneyimler edinecek.

Ayrıca katılımcılar inziva programıyla stres yönetimi, duygusal sağlamlık, anlamlı hayata geçiş konularında günlük hayatlarında kendi kendilerine uygulayabilecekleri beceriler elde etme imkanı bulacak.

BİRBİRİNDEN FARKLI AKTİVİTELERMeLand inziva kampı, D-Resort Ayvalık Murat Reis’in sunduğu açık ve kapalı alanlarda düzenlenecek birçok interaktif uygulamayı içeriyor. Bu uygulamalar çerçevesinde katılımcılar zihinsel ve duygusal süreçlere yönelik bilgi edinirken grup halinde çeşitli nefes ve meditasyon pratikleri, zihin ve duygu farkındalığı egzersizleri gibi yöntemler de deneyimleyecek.İki tam günlük süreye yayılan kamp etkinliği boyunca grup aktivitelerinin yanı sıra katılımcılar gerektiğinde bireysel olarak da destek alabilecekler.

Çok Okunanlar

2024-09-20 12:28:50