Otomobil >> NTV


Anne ile bebeğin olduğu araca saldırmıştı: Pişmanım ama küçük düşürüldüm


Link [2022-04-11 00:33:33]



İstanbul Maltepe'de yaşanan yol verme tartışmasında içinde çocuk bulunan otomobilin aynasını kırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve ifadesinin ardından serbest kalan Utku Karataş, "Pişmanım olaydan dolayı. Ama beni arkadaşlarımın yanında küçümseyince ben de gençliğin verdiği bir şeyle yaptım" dedi.

İstanbul'da trafikte, içinde anne ve çocuğunun bulunduğu otomobilin aynasını kıran genç serbest bırakıldı.Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Maltepe Sahil Yolu Küçükyalı mevkiinde yaşandı. İddiaya göre, otoparktan çıkan sürücü Utku Karataş, önündeki otomobilin sürücüsü Ş.A.'nın önüne geçmeye çalıştı.

Birbirine yol vermeyen iki sürücü, bu sırada tartışmaya girdi. Utku Karataş, tartışmanın ardından hareket halindeki Ş.A.'nın kullandığı otomobilin aynasını kırdı.

GÖZALTINA ALINDI

Otomobilinin içinde küçük çocuğu bulunan kadın sürücü Ş.A., görüntüleri sosyal medyada paylaşınca polis harekete geçti. Utku Karataş, polisin yaptığı çalışmalar sonucu Üsküdar'da yakalanarak gözaltına alındı."BİLİNÇLİ OLARAK ÇARPTI"Polisteki ifadesinin ardından serbest bırakılan Karataş, olayın nasıl yaşandığını anlattı. Karataş, Ş.A.'nın kendisine hakaret ettiğini ve aracına arkadan bilinçli olarak çarptığını iddia etti.



Çok Okunanlar

2024-09-19 19:51:29