Yazarlar >> Milliyet


Zor bir gündeyiz


Link [2022-09-29 11:06:35]



Terazi burcuna ilerleyen Venüs, güzellik, uyum ve denge isteğimizin dikkat çekici sonuçlar getirebileceğini anlatıyor. Uyum ve güzellik yaratmak istiyoruz ancak endişelerimiz yüzünden problemyaşayabiliriz. Paylaşım gerektiren işler, parasal konular ve yatırımlar açısından kendimizi bağlayabiliriz. Ailevi konularda, kıskançlık yaratabilecek koşullarda dengeli ve mantıklı kalmaya çalışalım. Geçmişin getirdiği sınırlamalardan kurtulmaya çalışacağız.

KOÇ: Bugün borç alacak konularınız ve mirasla ilgili sorunlar sizi gereğinden fazla meşgul edebilir. Başkalarının kaynaklarına ihtiyaç duyabilir, finansal ortaklıklarınızı yenileme yoluna gidebilirsiniz. Yeni anlaşmalar yolda olabilir. Alacağınız riskleri aşma başarısı göstereceksiniz. Biraz eşle yaşanmakta yakın duygusal ilişkinize dikkatinizi vermekte yarar var.

BOĞA: Ortaklıklar, evlilik konularının hayatınıza yeni koşullar getirebileceği bir gündesiniz. Enerjinizi yapıcı kullanmak ve tartışmaları en aza indirmek size yarar sağlayabilir. Eşin duygusal durumuna ait değişimler sizi yorsa da daha fazla bilinçli hareket edebilirsiniz. Adım adım ilerlemek, ortaya çıkabilecek destekleri iyi kullanmak gerekebilir.

İKİZLER: Bugün sizi kısıtlayan konular iş ve çalışma şartlarınızı da etkileyebilir. Ancak bir taraftan da yeni beceriler ve yeteneklerin üzerinden geçilmesi ile hızlı hareket edebilirsiniz. Tutku ile bağlandığınız konularda çok şey yapabilirsiniz. Böyle bir dönemde bedensel yorgunlukları en aza indirmenizde fayda var. Sizi endişelendiren alışkanlıklarınızı gözden geçirin.

YENGEÇ: Biraz geri planda kalarak duygularınızı gözden geçirmenin daha faydalı olacağı bir gündesiniz. Duygusal açıdan kendinizi yetersiz ve karmaşa içinde bulabilirsiniz. Aşk hayatınızın getirdiği sorumluluklara hazır olun. Yaratıcı konularda da daha planlı ve organize hareket edeceksiniz. Yaptığınız çalışmaların görünür olması için kendinize olan güveninizi korumalısınız.

ASLAN: Günlük planlarınızı ihmal etmemeli, yuvada yaşanan değişikliklere alışmaya çalışmalısınız. Yerleşimle ilgili harcamalara dikkat ederken, ailenizin maddi durumuna ilişkin kaygıları aşmaya çalışmanızda fayda var. Anlayış geliştirmek huzurlu olmanızı sağlayacaktır. Sosyal açıdan aktif geçen bu günlerde size destek olacak kişilerle ortak hareket edebilirsiniz.

BAŞAK: Son derece becerikli ve kararlı bir duruş sergileyebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları iyi organize ederek tamamlamanızda fayda var. Kısa yolculuk planlarınız ve işle ilgili görüşmeleriniz tüm hızı ile hayatınıza girerken, zihinsel yorgunluklara dikkat edin. Kariyerde üstlerle ilişkilerin getireceği avantajlar, yolculuklar sizi geliştirecek imkânlar getirebilir.

TERAZİ: Önceliğiniz sahip olduğunuz değerleri gözden geçirmek olmalı. Ekonomik açıdan güçlü olmanız gereken planlar yapmanızda büyük fayda var. Geçmişten gelen borçların ödenmesi adına somut çözümler aramaya bakın. Çalışma kapasitenizi yeniden harekete geçirmek, işte daha fazla sorumluluk almak gerekebilir. Maddi değişimleridikkate almanızda yarar var.

AKREP: Ay burcunuzdaki yolculuğunu bugün de sürdürüyor. Pek çok isteğinizi elde etmekte kararlısınız. Güçlü ve kararlı yanlarınız önünüzü açacak şekilde size destek verebilir. İlişkilerde başlayan yeni süreci eskisinden daha rahat yönlendirebilirsiniz. Bazı önemli detaylar temponuzu etkileyebilir. Yurt dışı bağlantılı girişimlerin öncesindeyolculuklar gündemde olacak.

YAY: Sabırlı olmanız, elde olmayan nedenlerin getirdiği konulardan uzak durmanız yararınıza olabilir. Gizli kapaklı konular, geçmişte yaşanan olayların yeniden gündeme gelmesi ile işleriniz aksayabilir. Fedakârlık yapılması gereken ilişkiler, maddi manevi paylaşımlar yeterince zamanınızı alacaktır. Olayların üstüne gitmekten kaçındığınızda her şey kolay ilerleyebilir.

OĞLAK: Artan sosyal olanakların size yeni fırsatlar getirebilir. Geleceğe dönük düşüncelerinizi yeniden tasarlamalı, ortak çalışmaların getirdiği sorumlulukları zaman dilimine yaymalısınız. Sizden daha deneyimli kişilerin desteği ile yeni örgütlenmeler oluşabilir. Geçmişten gelen arkadaşlıklar üzerinde düşünürken, ikili ilişkilerde yaşanan pozitif gelişmelerin keyfine varın.

KOVA: Kariyeriniz açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Başarılarınızın gözle görünür olması adına kendinizi ortaya koymaya kararlı olmanızda yarar var. Üstlerle ilişkiler adına olumlu gelişmeler yaşanıyor. Günlük planların ve size verilen projelerin üstesinden gelmeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcı etkilerle yenilikler yapabilirsiniz.

BALIK: Bugün hayatınıza yeni fırsatlar getiren gelişmeler var. Son derece yaratıcı etkilerle planlarınız ve hedeflerinize odaklı adımlar atabilirsiniz. Daha uzun vadeli projeler ortaya koyabilir, eğitim çalışmalarına yönelik kararlar alabilirsiniz. Önceden bıraktığınız akademik bir çalışmayı toparlayarak kendinize güveninizi yeniden oluşturabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-21 14:33:38