Magazin >> Milliyet Magazin


Zeynep Bastık güvenliğinden endişe etti, konseri yarıda bıraktı


Link [2022-11-07 10:42:19]



Zeynep Bastık, Mersin konserinde meydana gelen tatsız bir olayla gündem oldu. 29 yaşındaki popçu, daha önce meslektaşı Ece Seçkin'in konserde yüzüne telefon atılmasına benzer bir hareketle karşı karşıya kaldı. Tüm ikazlarına rağmen söz konusu durum devam edince konseri son üç şarkı kala bitirme kararı alan Zeynep Bastık, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.

"ÖZÜR DİLERİM"

Alıntı Metni

"AKLIM ALMIYOR!"

Zeynep Bastık, "Gençlerin bu 'challange' adı altında eğlenceye döndürdükleri korkunç konser ritüelleri bizim için ciddi tehlike oluşturuyor artık. Bunu hangi duyguyla neden yapıyorsunuz? Aklım almıyor. Bu bir sevgi gösterisi mi? 'Sahneden in' deme şekli mi? Bizi stres topu olarak mı görüyor bazıları? Kafamda bir sürü soru. Çözümü nedir, bilmiyorum. Tekrardan tüm sevenlerimden özür diliyorum. Dün de söylediğim gibi daha makul zamanlarda ve şartlarda görüşmek üzere. Sizi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

"KOLUMU KALDIRMASAYDIM GÖZÜM ÇIKMIŞTI"

Ece Seçkin, geçtiğimiz ağustos ayında Bursa konserinde TikTok’ta başlatılan bir akımın kurbanı olmuştu. Konseri durduran şarkıcı, çok sinirlenmiş ve "Ne oluyor? Buna değer mi bu kadar adam burada eğleniyoruz sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmenize değer mi? İki tane TikTok videosu için" demişti.

Ünlü popçu, moraran boynunun görüntüsünü paylaşarak tepkisini şu mesajla göstermişti:

Alıntı Metni Kendini Rocky'e benzetti

Çok Okunanlar

2024-09-20 13:50:16