Yazarlar >> Milliyet


YÜKSEK BEKLENTİLER VAR


Link [2022-09-26 10:24:19]



Terazi burcundaki yeniay, hareketli ve yenilik dolu bir atmosfer getirmekte. Güneş, Jüpiter ile karşı karşıya dururken yüksek beklentiler içindeyiz. İlişkilerde, karşılıklı konularda daha fazlasını talep edebilir ve fırsatları kullanmak isteyebiliriz. Görüş ayrılıklarına denge ve diplomasi ile yaklaşalım.İlişkilerimizde abartılı tepkiler gündeme gelebilir. Yaratıcı konulara ve farklı yaklaşımlara vurgu var. Önemli sonuçlar ve değerlendirmeler içindeyiz.

KOÇ:Haftanın ilk gününde ilişkilerinizde sizi canlı tutan pek çok etki söz konusu. Daha sıcak bağlar kurabilir, bir arada olmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa işleriniz ve yeni önerilerde de uzlaşmanın tadını çıkarabilirsiniz. Son dönemin getirilerini gözden geçirmeye çalışmanızda fayda var. Ortaklaşa para paylaşımları nedeni ile yaşanan krizleri cesaretli adımlarla aşabilecek durumdasınız.

BOĞA:Çalışma koşullarında yaşanacak değişikliklere yöneldiğiniz bir gündesiniz. Daha fazla uyum ve güzellik yaratmak adına iş ortamında birtakım yeniliklere gidebilirsiniz. Bir yandan da sizi bağlayan sorumluluklar ağırlaşıyor. Yeni bir planlama ile organize olmaya gayret etmelisiniz. Başkalarının işini yüklenmek, hizmet konularına önem vermek gerekebilir.

İKİZLER:Haftanın ilk gününde hayatı adeta bir oyun gibi görmeye ve içinizden geldiği gibi yaşamaya eğilimlisiniz. Stresten uzaklaştığınız bu dönemde birçok yeni ilgi alanları bulabilir, yenlik peşinde koşabilirsiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi değişik sanatsal çalışmalarda kullanma fırsatı yaratmaya bakın. Sosyal çalışmaların yön değiştirdiği bu günlerde kendinize güveniniz artıyor.

YENGEÇ:Bugün evde almak zorunda kaldığınız sorumluluklara rağmen yine de olumlu bir ruh hali içindesiniz. Acil çözüm bekleyen konular ve yakınlarla ilişkileri yapıcı biçimde yönetebilirsiniz. Aynı zamanda eldeki kaynakların kullanımı konusunda oldukça temkinli kararlar almanızda yarar var. Yaratıcı konularda ise size ilham veren gelişmelere yakın durun. Spekülatif girişimlerinizde dikkatli olun.

ASLAN:Haftaya son derece uyumlu ve canlı enerjilerle başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle işbirliği yapmanız gereken konulara yönelebilirsiniz. İletişim ve zihinsel canlılık gerektiren konular da öncelikleriniz arasında yer alacak. Yeni şeyler öğrenmek, bilgilerinizi yeniden tazelemek adına sorumluluklarınız artabilir. Kariyere yönelik planlarınızda duygusal kararlar almaktan kaçının.

BAŞAK:Kişisel açıdan yeni yatırımlara odaklı bir haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Son dönemde yeniden kurduğunuz kazanç dengeniz artık bütçenizi toparlama imkanı sağlayan getiriler sağlayabilir. Aynı zamanda ortaklaşa konularda yaşanan değişiklikler, ödemeler dengenizi korumanız gereğine işaret ediyor. Güven ve sabırla çalışacağınız her girişiminiz maddi açıdan sizi tatmin edecektir.

TERAZİ:Ay burcunuzda ilerlerken dikkat çekici adımlar atıyorsunuz. Gölgede kalan pek konuda farkındalık kazanarak ilerleyebilirsiniz. Daha fazla uzlaşı ve uyum içinde olacağınız bu günlerde değişik konular hayatınıza girecek. Kişisel ve eğitsel alanda bakış açınızı yenileyeceğiniz konulara yakın durabilirsiniz. Kariyerde göz önünde olacağınız bir dönem yaşıyorsunuz.

AKREP:Geçmişle ilgili pek çok sorunun içinden çıkmaya çalıştığınız bir gündesiniz. Yaralarınızı sarmak istediğiniz bu günlerde ilişkilere olan bakış açınız da değişebilir. Akılcı bir yol izleyerek sizi zorlayan etkilerden uzaklaşacak gücü kendinizde bulabilirsiniz. Geleceğe dönük yeni planlar yaptığınız bu dönemde hayata bakışınızı yenilemek, fırsatlara yakın olmakta fayda var.

YAY:Yeni gruplaşmalar ve ortak çalışmalar gün boyunca sizi canlı tutacak. Kendinizi başkaları ile bir hareket etmeye hazırlamalı, yeni planlar yapmalısınız.İş birliği içinde olmanız gereken bu günlerde başkalarına yararlı olabileceğiniz konular çoğalıyor. İkili ilişkiler ve yabancıların içinde olduğu gelişmeler sayesinde geniş imkânlar elde edebilirsiniz.

OĞLAK:Haftanın ilk gününde kariyerde sizi harekete geçiren koşullara odaklanacaksınız. Kararlı yanlarınızla pek çok sorumluluğunu üstesinden gelebilirsiniz. Günlük planlarınız hızlı ilerleyebilir. Sorumlulukların arttığı bu dönem daha ziyade takım çalışmalarında kendinizi gösterme şansınız var. Deneyimli kişiler ve dostluklar geleceğe dönük planlarınızı yenilemenize destek olabilir.

KOVA:Bugün kendinizi iyi ifade edebileceğiniz fırsatlar öne çıkıyor. Yurt dışı ilişkileriniz ve uzaklarla ilgili konularda yeni arayışlar içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizi yeniden gözden geçirdiğiniz bu dönem önemli bağlantılar içine girebilirsiniz. Hukuki konularda çözümsüzlük taşıyan konular sizi meşgul edebilir. Uzun yolculukları fırsat olarak görmeli, keyif almaya çalışmalısınız.

BALIK:Haftanın ilk gününde ortaklaşa para konuları üzerinizde baskı kurabilir. Eldeki kaynakların riske atılmadan değerlenmesi adına temkinli olmakta yarar var. Eşin para durumuna ait beklentilerinizde, ortak harcamalarınızda abartılı olmayın. Duygusal ilişkilerde ise son derece verici ve anlayışlı olacaksınız. Partnerinizin beklentilerini önemsemenizde fayda var.



Çok Okunanlar

2024-09-21 17:19:41