Yazarlar >> Milliyet


YÖN BULMAKTA ZORLANABİLİRİZ


Link [2022-10-06 11:44:20]



Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta ilerliyor olacak. Böyle zamanlarda eksik kalan şeyleri görmek ve anlamak için imkanlar var. Ancak kesin karar vermek zor olabilir. Ay’ın saat 15.46’dan itibaren Balık burcuna ilerlemesi bize daha fazla ilham getirebilir. Merhamet gösterebiliriz. Olaylara daha yukarıdan bakmaya çalışalım. Akşam sanatsal uğraşlar, yaratıcı konular desteklenmekte. Sezgilerimizi verimli kullanabiliriz. Derin konulara yönelebileceğiz.

KOÇ: Gelecek planlarınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Ayrıca iş tanımınıza yeni eklenecek sorumluluklar için mücadele vermeniz gerekebilir. Bazı konularda tepkilerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Sosyal konularda daha fazla hareketlilik söz konusu olabilir.

BOĞA: Bugün iş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Bu nedenle kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Yeni başlangıçlar sizin için stres kaynağı olabilir. Oldukça hareketli bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yeni görevler üstelenebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Statünüzü güçlendirme isteği içinde olabilirsiniz.

İKİZLER: İşlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk yüklenmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde planlarınızda beklenmedik ve ani değişiklikler olabilir. Farklı konularda bilgi sahibi olmak için bugün daha hevesli olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Yeni başladığınız işlerde hırsınız en üst seviyede olabilir. Daha fazla bilgi toplamak için çabalayabilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün sizi endişelendiren konularda ani ve beklenmedik durumlar baş gösterebilir. Kriz yaratan durumlar karşısında daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Ortak para konularında yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Yeni yatırımlar için siz de hırslı davranabilirsiniz. Parasal konularınızdaki anlaşmazlıkları çözmek isteyebilirsiniz. Bağlayıcı koşullar ortaya çıkabilir.

ASLAN: Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularda sorumluluk almanızı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Karşıt düşüncelere karşı uyumlu davranmanız gereken bir gündesiniz. Yeni konulara karşı tepkisel davranmaktan kaçının. İş yaşamanızda mücadele gerektiren sorumluluklar alabilirsiniz. Bazı konularda harekete geçmeniz gerekebilir. Stresli zamanlar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Bugün daha çok çalışma hayatınıza odaklanabilir, sorumlu olduğunuz konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gün içinde üretkenliğinizi arttırmak için program yapmanız gerekebilir. Yeni görevler gündeme gelebilir. Ani değişiklikler sizi strese sokabilir. Tartışmalardan uzak kalmanızda fayda var. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

TERAZİ: Hayattan keyif aldığınız alanlara ve eğlenceli konulara eğilmek istediğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. İşlerinizde yaratıcılığınız ön plana çıkarabilir. Bu konuda mücadele etmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Spekülatif konularla uğraşmanız gerekebilir.

AKREP: Bugün ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev hayatınızda daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Güvenlikle ilgili konularda yeni bir organizasyon yapmanız istenebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadeleci bir tavır sergileyebilirsiniz. Birlikte iş yaptığınız kişilere karşı daha uyumlu davranmanızda fayda var. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

YAY: Bugün daha çok yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Eğitimle ilgili konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Gün içindeki ani değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Ticari konularda kararlar almanız gerekebilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Bugün başlayacağınız işler mücadele gerektirebilir. İletişimden kaynaklanan stresler ortaya çıkabilir.

OĞLAK: Parasal konularda kendinizi daha sorumlu ve endişeli hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Kendi bütçenizi tekrar tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni kaynaklar bulmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda değişikliler gündeme gelebilir. İşlerinizde yardım alabilirsiniz. İşlerinizde başkalarından alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir.

KOVA: Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha mücadeleci ve cesur davranabilirsiniz. Bazı konuları hırs haline getirmeniz sizi zor duruma sokabilir. Sakin davranmalı, değişen durumlara karşı esnek bir tavırla hareket etmelisiniz. Gün içinde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konulara ilaveten yeni işler devralabilirsiniz. Akşam akıcı koşullar söz konusu.

BALIK: Hayatınızdaki belirsizliklerden dolayı sıkıntıda hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamak için çaba göstermeniz faydalı olabilir. Bazı konularda değişiklik yapmanız gerekebilir. Yeni başladığınız işlerde bilemediğiniz nedenlerden dolayı stres altında kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sürtüşmeler olabilir. Olayları kendi akışı içinde görmeye çalışın.



Çok Okunanlar

2024-09-21 07:36:56