Astroloji >> Milliyet Astroloji


Yengeç Burcunun Taş Rengi Nedir? Değerli Taşları Nelerdir?


Link [2022-01-24 18:52:01]



Yengeç burcunun taşı, halk arasında Hint yeşimi olarak bilinen aventurin taşıdır. Yengeç Burcunun Taş Rengi Nedir? Yengeç burcu taşı zindelik, canlılık, cesaret ve çaba taşı olarak bilinmektedir. Yengeç burcu kişileri için en sık tercih edilen taşlar aytaşı ve kiyanittir. Yengeç burcu taşı ayın enerjisinden kuvvet alan bir taştır. Bundan dolayı yengeç burcu kişilerin hislerini kuvvetlendirir, yeni başlangıçlar için hazırlar, enerjisini yükseltir. Aventurin taşı ise yengeç burcuna cesaret veren taşlar arasındadır. Yengeç burcu taşlarının renkleri ise birbirinden farklı birçok çeşitte bulunabilir. Sıklıkla kullanılan yengeç burcu taşlarının renkleri ise şu şekildedir;

Kırmızı

Beyaz

Yeşil

Pembe

Yengeç Burcunun Değerli Taşları Nelerdir? Yengeç burcu taşları beyaz ve pembe akiktir. Bununla beraber aytaşı, kuvars, yakut, zümrüt ve yeşim taşları da yengeç burcu taşları arasındadır. Yengeç burcu taşları kişilere enerji, zindelik ve şans verir. Kişilerin rahatlamasına yardımcı olur. Özellikle burcun kötü olan özelliklerini baskılar ve iyi özelliklerini arttırır. Yengeç burcu taşlarının her birinin kendine özgü farklı kullanım alanları bulunmaktadır. Her bir taşın farklı bir özelliği bulunur, yengeç burcu taşları ve özellikleri ise şu şekildedir;

Aventurin taşı zindelik, şans ve enerji verir.

Yakut taşı, bağışıklık sistemini güçlendirir, kişileri cesaretlendirir, ruhsal gelişimi destekler ve mutluluğu arttırır.

Akik taşı ise iyileştirici olarak kullanılabilir, akik taşı vücut fonksiyonları düzenler ve organların iyileşmesine yardımcı olur.

İnci taşı olumsuz duygu durumlarını yok eder, kişileri daha pozitif düşünmeye yönlendirir ve kişilerin kötü ruh halinden kurtulmasına yardımcı olur.

Kuvars taşı duyguları düzenler, beyne iyi gelir, radyasyonu emer, baş ve kemik ağrısı gibi ağrıları dindirir.



Çok Okunanlar

2024-09-20 10:05:57