Siyaset >> Milliyet Siyaset


Yapılanları sahada vatandaşa anlatın


Link [2022-02-13 09:51:08]



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilleri, MYK ve MDK üyelerinin ardından bu kez partisinin il başkanlarını Kızılcahamam’da kampa aldı.

MHP lideri Bahçeli toplantı öncesinde Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Anıtta Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua eden Bahçeli, sonrasında şehit isimlerinin yazılı olduğu alanlara karanfil bıraktı. “Gökbörü Otağı”nı da ziyaret eden Bahçeli, burada bir süre partililerle sohbet ettikten sonra toplantının yapılacağı otele geçti.

İç ve dış gündem konuşuldu

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, Bahçeli’nin açılış konuşmasının ardından iç ve dış gündeme dair değerlendirmeler yapıldı. Toplantının ana gündemi ise 2023 seçim süreçlerine dair çalışmalar, muhalefet partilerinin politikaları ve ekonomideki gelişmeler oldu. Başta CHP olmak üzere muhalefet kanadının söylemlerine karşı, sahada Cumhur İttifakı’nın öneminin ve bugüne kadar yapılanların vatandaşa en etkin şekilde anlatılması gerekliliğine işaret edildi.

İlk toplantı 18 Şubat’ta

MHP bu çerçevede ilk organizasyonunu da 18 Şubat’ta başlatıyor. “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” teması altında takvimlenen çalışma kapsamında, özellikle Akdeniz’in doğusundaki ve Ege bölgesindeki ilçelere yoğunlaşılacak. Toplantıların ilki 18 Şubat’ta İzmir’in bayraklı ilçesinde gerçekleştirilecek. CHP’nin sandıktan birinci çıktığı 6 il ve 125 ilçeyi de kapsayacak şekilde 131 ayrı seçim bölgesine yönelik özel çalışma yapılacak.



Çok Okunanlar

2024-10-24 11:26:44