Magazin >> Milliyet Magazin


Ufuk Özkan'dan kendine nasihat! 'Senin yüzünden'


Link [2022-08-23 10:22:19]



'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan ile 10 yılı aşkın süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak görev yapan Nazan Güneş, 2005'te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilikte fikir uyuşmazlığı yaşayan ikili, evliliklerine ikinci bir şans vermişti. Aralarındaki sorunları çözemeyen ikili, geçtiğimiz hafta İstanbul Adliyesi 8. Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşanmıştı.

FOTOĞRAFLARI SİLMEDİ

Son dönemde fazla kilolarından kurtulan ve “Ah Be Birader” filminde kamera karşısına geçen Özkan, eşiyle mutlu günlerinden çekilen fotoğraflarını da sosyal medya sayfasından kaldırmamıştı. 16 yaşında Güneş ile Eren adında bir oğulları olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde ‘Cenazemize Hoş Geldiniz’ filminin okuma provasında, boşanma hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı.

"SADECE EVLERİ AYIRDIK"

Ünlü oyuncu, boşanma hakkında; "Nazan'la fikir ayrılığı yaşadık. Kavgasız, gürültüsüz 17 yıl yaşadık. Her gün görüşüyoruz. Biz sadece evleri ayırdık" açıklamasını yapmıştı.

Eski eşi ile boşanmalarının ertesi günü bir araya geldiklerini belirten oyuncu, “Adliyeye birlikte gittik. Ertesi günü yemeğe çıktık. Sonrasında oğlumuzla vakit geçirdik” demişti.

Ufuk Özkan rolü için 17 kilo verdi!

KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Ufuk Özkan, son olarak üniversite yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı. Bugüne kadar yaşadıklarını anlatan Özkan, biten evliliği hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, gençliğine de seslendi. İşte Ufuk Özkan'ın o paylaşımı:

Alıntı Metni

Çok Okunanlar

2024-09-22 19:32:11