Yazarlar >> Milliyet


Tutulma ve Mars gerilemesi


Link [2022-10-18 07:58:19]



Önümüzdeki ayların getirdiği koşulları anlamaya çalışıyoruz

Sevgili okurlar, Akrep burcundaki Güneş tutulmasına birkaç gün kaldı. Geçtiğimiz hafta bahsettiğimiz gibi bu tutulma hayatımıza mücadele, yenilenme, ölüm ve yeniden doğum temaları getirmekte. Akrep ilişkilerle, paylaşımlarla ve ilişkileri kontrol etme ve karşısındakini dönüştürmeye çalışma isteği ve arzusu ile yakından ilişkilidir. Ancak bu dönemde, 25’indeki Güneş tutulmasının hemen ardından, 30 Ekim’de Mars’ın da İkizler burcunda geri hareket etmeye başlayacağını göreceğiz. Mars Akrep’in yöneticisi olduğu için, bu koşullar daha karmaşık ve yönetilmesi çaba gerektiren bir farkındalık getirmekte. Zira Mars İkizler’de, Akrep burcunu göremeyen bir burçta duruyor. Dolayısı ile bu dönemde hedeflediğimiz şeylere ulaşmakta yanlışlıklar, eksiklikler ve gerilemeler yaşayabiliriz.

Bu dönemde neleri değiştirmek, yenilemek istediğimize dikkat edelim. Mars 30 Ekim’den 12 Ocak 2023 tarihine kadar geri harekette kalacak. Savaş gezegeninin gerilemesi projelerimizde, ilerletmek istediğimiz konularda daha fazla tartışma, sürtüşme ve özellikle iletişim alanında, fikirlerimizde çatışmaya neden olabilir. Böyle zamanlarda önemli girişimlere başlamamak daha yerinde bir karar olacaktır. İkizler’de geri gidecek olan Mars eğitimle, gençlerle, inanç ve ideolojilerle, basın, medya, gazetecilerin ve iletişim kanallarının söz konusu olduğu durumlarda da problemlere, gerginliklere işaret edebilir.

Önümüzdeki dönemi, özellikle Ocak ayına kadar yayılabilecek temaları anlamak için, kendi astrolojik haritanızda İkizler burcunun hangi evde olduğuna bakın. Bunu tüm burç ev sistemi ile bakmanız daha doğru olacaktır.

Kişisel olarak daha dikkatli olmanız gereken konular

Eğer yükselen burcunuz Koç ise bu süreçte iletişim alanında, hareket, görüşme, anlaşma, belgeler ve konuşmalarınızda, eğitim, yazma, tasarlama konularında, kardeşlerle ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konularda daha fazla sürtüşme ve sizi uğraştırabilecek zorluklar olabilir. Boğa ise bu dönemde ekonomik konularda, kaynak ve para bulmak konusunda, birikimlerinizi, iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda zorluklar, fazladan harcamalar ve kayıplar, geçikmeler söz konusu olabilir. İkizler ise bu süreçte girişimlerinizde, kişisel istek ve hedeflerinizde, beden ve sağlığınızı ilgilendirebilecek konularda, niyetleriniz ve atacağınız adımlar yönünde gecikmeler, problemler, çatışmalar gündeme gelebilir. Yengeç ise bu dönemde psikolojinizde endişe yaratan konular, kontrol edemediğiniz ve şüphe duyduğunuz konularda, gizli kalan konular söz konusu olduğunda huzursuzluklar, kolektif temalar yüzünden isteklerinizin engellenmesi ya da güvensizlik ve dedikodu içeren koşullar yüzünden endişelere açık olabilirsiniz. Aslan ise bu süreçte gruplar ve arkadaşlar arasında fikir ayrılıkları, ortak bir projede yeniden ele almanız gereken durumlar dikkat çekebilir. Bu dönemde gelecek beklenti ve planlarınızı, ümitlerinizi yeniden inşa etmek, gerekiyor ise değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili konular da zorlanabilir. Başak ise bu dönemde özellikle kariyerinizde, iş hedeflerinizde, mesleki alanda üstleriniz ile ilgili konularda, genel olarak sorumluluk aldığınız konularda daha sakin ve kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde uzaklarla, yabancılarla ilgili konularda, eğitim alanında, akademik çalışmalar içinde ve aynı zamanda belirli fikir ve inançları ortaya koyma yönünde daha sakin ve dengeli olmaya bakmalısınız. Medya, yayıncılık ve tanınma ile ilgili konular istenen hızda ilerlemeyebilir. Eğer Akrep ise bu dönemde sizde korku ve endişe yaratabilecek koşullar, ortaklı işler, miras, banka işleri ya da finansal işlerinizde daha sakin ve doğru bir iletişm kurmayı gerektiren koşullar var. Kimi zaman sağlık konuları ya da kriz çıkaran durumlarla daha dikkatli yönetmeye özen göstermelisiniz. Yay ise bu dönemde evlilikte, ilişkilerinizde, belirli karşıtlıklar, muhalefet ya da dava içeren konularda, anlaşma gerektiren ortaklıklar içinde daha sakin olmak gerekiyor. Bedene dışarıdan gelebilecek darbelere, kazalara dikkat edilmeli. Oğlak ise bu dönemde iş ortamınızda, çalışma koşullarınızda daha fazla çaba ve sürtüşme yaratan durumlar gündeme gelebilir. Hizmet, sağlık ve düzen konularında kendinize daha çok özen göstermelisiniz. Saka ise bu dönemde aşkta, sevdikleriniz ile ilgili konularda, kendinizi göstermek istediğiniz bir proje ile ilgili sabırsızlıklar, tartışmalar gündeme gelebilir. Spekülatif kararlar maddi birikimlerinizi tehkileye sokabilir. Balık ise bu süreçte iş hayatında yavaşlama, yeni bir adım atma ve başlangıç yapma konusunda gecikmeler, ev ve ailenizi, yerleşiminizi ilgilendiren konularda daha fazla zaman ve uzayan işler gündeme gelebilir. Ev ve güvenlik konuları ile daha çok uğraşabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-21 00:50:18