Eğitim >> Milliyet Eğitim


Terikoton Kumaş Nedir, Özellikleri Nelerdir? Terry Cotton Kumaş Terletir Mi?


Link [2022-03-16 20:11:09]



Terikoton kumaş, polyester ve pamuktan üretilmiş olan kumaştır. Terikoton kumaş daha çok sağlık sektörü için üretilen kıyafetlerde kullanılır.

Terikoton Kumaş Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Terikoton kumaş, sağlık sektörü için önemli kumaşlardan biridir. Farklı yüzdeler ile pamuk ve polyesterden üretilen Terikoton kumaş sağlık sektöründe kullanılan kıyafetlerde kullanılan bir kumaş türüdür. Terikoton kumaş hava geçirgen bir kumaştır ve aynı zamanda terleme de yapmaz. Kolay yıkanabilir ve leke tutmaz olmasından dolayı sağlık sektöründe çok fazla tercih edilir. Hafif bir yapıya sahip olan Terikoton kumaş çoğunlukla pamuktan oluşur. Oldukça dayanıklı bir kumaş olan Terikoton kumaşta polyester ve pamuk oranları da değişmektedir.

Terry Cotton Kumaş Terletir mi?

Terry Cotton kumaş daha çok sağlık sektöründe kullanılan kıyafetlerin yapımında tercih edilen bir kumaştır. Hafif ve dayanıklı bir kumaş olan Terry Cotton aynı zamanda oldukça kolay yıkanır. Pamuk kumaştan daha kaliteli olan Terry Cotton hava geçirgendir ve terleme de yapmaz. Terleme yapmamasından dolayı kullanışlı kabul edilen Terry Cotton kumaş kolay yıkanır ve bundan dolayı da daha uzun süre kullanılması mümkün olur.



Çok Okunanlar

2024-09-24 01:30:01