Yazarlar >> Milliyet


SÖZLERİMİZE DİKKAT EDELİM


Link [2022-10-14 13:08:20]



Hava elementindeki vurgu iletişim, görüşmeler ve anlaşılmak açısından hareketli bir atmosfer getiriyor. Ancak Mars’a yaklaşan Ay daha ayırıcı ve tartışma çıkarıcı da olabilir. Sözlerimize, düşüncelerimize dikkat edelim. Bugün daha pratik ve dikkatli davranmakta fayda var. Tahammüllü olamayabiliriz. Hızlı ve düşünmeden harekete geçebileceğimiz bir gündeyiz. Kimi zaman verilen sözlerin yerine gelmemesi ya da düşüncelerin havada kalması sıkıntı çıkarabilir.

KOÇ: Haftanın son gününde hareketli bir gündem sizi bekliyor. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir ve bol bol telefon konuşması yapabilirsiniz. Bugün duygularınızı anlatma konusunda daha yeteneklisiniz. Konuşmalardan fazlasıyla etkileyebilirsiniz. Kardeşlerle ilgili konular da öne çıkabilir. Bugün işle ilgili ziyaretler, görüşmeler söz konusu olabilir.

BOĞA: Hafta sonuna parasal konularda hareketlenme ve değişikliklerle giriş yapıyorsunuz. Kişisel konular için zaman ve para harcayabilirsiniz. Maddi konular üzerinde daha fazla düşünmek, çaba sarf etmek gerekebilir. Akşam saatlerinde yenilikler ve fikir değişiklikleri mümkün: Gün içinde sizi etkileyebilecek olayları kabullenerek yaklaşmak daha iyi gelebilir.

İKİZLER: Bugün yeni başlangıçlar yapmak adına yeni kararlar alabilirsiniz. Günün yoğun temposu içinde kişisel hassasiyetleriniz ön plana çıkabilir. Annenize ya da ailenize ilişkin konularla ilgilenebilirsiniz. İnandığınız şeyleri aşırı sert ifadelerle savunmamaya dikkat etmelisiniz. Sakinliğinizi koruyabilirseniz günün ilerleyen saatlerinde daha kazançlı gelişmeler var.

YENGEÇ: Hiç beklemediğiniz insanlardan şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Ön göremediğiniz konular üzerine yoğunlaşıp, fikirlerinizde bazı beklenmedik değişikliklere gidebilirsiniz. Bazı huzursuzluklar ve gizli kalan durumlar da olabilir. Zihinsel açıdan akışta kalmaya bakın. Akşama doğru sıkıntılardan sıyrılıp özgür kalmak isteyeceksiniz. Yeniliklere daha açık durmanızda fayda var.

ASLAN: Hafta sonuna girerken sosyal hayatınız canlanıyor. Bugün arkadaşlarınıza ve gruplara daha çok zaman ayırmak size iyi gelebilir. Fikir çatışmalarına girmemeye özen göstermeniz gerekiyor. Belli görüşlere sıkı sıkı bağlı olmak hem siz hem de başkaları için zorlayıcı olabilir. Özgür kalmaya ve özgür bırakmaya ihtiyacınız olabilir.

BAŞAK: Kariyer ve iş konular ön plana çıkabilir. Koşuşturma içinde olabilirsiniz. Ailenizle ile ilgili işler, sorumluluklar da gündeminizi etkileyebilir. Çok hareketlisiniz ancak sürtüşmelere girmekten kaçınmalısınız. Düşüncelerinizi değiştirmeye açık olmanızda fayda var. Geç saatlerde sizi duygusal açıdan yenileyecek olaylar olabilir. İşlerinizi iyi düzenlemeye bakın.

TERAZİ: Bugün yabancılarla iletişim kurmanızı gerektirecek konular karşınıza çıkabilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Çok sayıda toplantı hatta konferans söz konusu olabilir. Gençlerle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Hayatınızda ikilem yaratan bazı durumlar olsa da yaratıcı bir gününüzdesiniz. Düşünceleriniz de fanatik olmamaya çalışın.

AKREP: Bugün ortak para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Finansal konular üzerinde daha çok durmanızı gerektiren koşullar ortaya çıkabilir. Eşinizle iletişimde olabilirsiniz. Kimi zaman ikilem yaratan koşulları yeniden ele almanız gerekebilir. Kendi kendinizi yıpratmamaya bakın. Akşam saatlerine doğru daha özgür kalmak isteyip, işle alakalı yeni fikirlere yönelebilirsiniz.

YAY: Bugün gündeminizi büyük ölçüde eşiniz veya ortaklı konular işgal edecek gibi duruyor. İşle ilgili görüşmeler söz konusu olabilir. Eşinizle beraber üzerinde düşünmeniz gereken konular da gündeme gelebilir. Fikirlerinizi savunurken abartılı olmamaya, fanatikleşmemeye bakın. Bugün sonuç beklediğiniz bir dava veya karşıtlıklar varsa onunla ilgili görüşmeler de olabilir.

OĞLAK: Haftanın son iş ününde iş ve çalışma konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Tüm gün eğitim ve toplantılarla geçebilir. Toplantılarda fikirlerinizi hararetle savunmak isteyebilirsiniz. Ayrıca kişisel işlerinizidüzene sokabilirsiniz. Hızlı şekilde hareket etmek ve aynı anda birden fazla işle uğraşmak gerekebilir. Stresli koşullar yüzünden sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın.

KOVA: Çocuklarınızla geçireceğiniz güzel bir gün olabilir. Onlar ve sevdiğiniz insanlar için cömertçe para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Keyifli ve yaratıcı çalışmalara açıksınız. Çocuklarınızın durumu ile daha fazla ilgileneceksiniz. Düşüncelerinizi ortaya koymak konusunda başarılı bir gündesiniz. Bazı ikilem yaratan durumlar olsa da, mantıklı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

BALIK: Bugün aile büyükleriyle ilgili haberler sizi harekete geçirebilir. Biraz daha iç sesinizi dinlemeniz gereken bir gündesiniz. İşte fark edemediğiniz konular hakkında fazla önyargılı davranmak strese yol açabilir. Bugün kendinizi göstermek konusunda yapabileceğiniz çok şey var. Artan sorumluluklar yüzünden günlük işlerinizi daha iyi düzene koymalısınız.



Çok Okunanlar

2024-09-21 06:04:09