Siyaset >> Milliyet Siyaset


Son dakika... İstanbul'da karla mücadele! Soylu ve Karaismailoğlu'ndan önemli açıklamalar


Link [2022-01-25 13:31:09]



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki kar yağışı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"MARMARAY ÜCRETSİZ OLARAK DEVAM EDECEK"

Bakan Adil Karaismailoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Dün saat 15 itibariyle Avrupa yakasının batısı özellikle kar ve tipiye maruz kaldı. Maalesef ulaşımda aksamalar yaşadık. Saat 16 itibariyle tipi devam etti. Karayolları Genel Müdürlüğü olarak işletmelerimiz devam ederken İstanbul'da da çok özverili bir Çalışma yapıldı.

Terk edilmiş araçlar dolayısıyla sıkıntılar yaşadık. Kısmen de olsa trafik işliyor. Mahmutbey Hadımköy arasında terk edilmiş araçların kaldırılması gerekiyor.

Hızlı trenler çalışıyor. Marmaray bu gece ve yarın da ücretsiz olarak devam edecek. Bu sürecin de üstesinden geleceğiz."KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarından satır başlar şu şekilde:

Bütün odağımızı İstanbul'a çevirdik. Valiliğimiz çalışanlarımız konusunda saat 15.30'u uygun buldular. İstanbul'un bütün her yerinde hem kaymakamlarıyla hem belediye başkanlarıyla topyekun çalışma ortaya koydular. Vatandaşımız büyük tipi ve zorluk nedeniyle zorluk çekti. Kar yağışı perşembe gününe kadar devam edecek. Vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık. Elbette ulaşamadıklarımız vardır. Onlar da bizi affetsinler. Mümkün olmadığınca özel araçlarıyla yola çıkmasınlar. 8 valilik İstanbul'a giriş durdurulduğu için tüm barınma ve konaklamayı gerçekleştirdi. 5 valilik iş makinesi gönderdi. Sağlık sebebiyle yaşanan olumsuz bir durum çok şükür meydana gelmedi. Kar yağışı perşembe gününe kadar İstanbul'da devam edecek.

İstanbul'da kar esareti! Özel araçların trafiğe çıkması yasaklandı 29 yıl sonra inanılmaz manzara! Antalya kent merkezine kar yağdı

Çok Okunanlar

2024-10-24 21:33:03