Siyaset >> Milliyet Siyaset


Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü


Link [2022-03-16 22:11:09]



Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Ukrayna-Rusya savaşındaki son gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Rusya ve Ukrayna arasında barışın tesisi için diplomasi kulvarında yoğun bir gayret gösterdiklerini belirterek, süratle kalıcı ateşkes sağlanmasını amaçladıklarını, savaşın devamının kimseye faydası olmadığını ifade etti.

Erdoğan ve Duda'dan önemli mesajlar: Diplomatik çabalar hızlandırılmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i bir araya getirmeye yönelik gayretlerini sürdüreceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya Diplomasi Forumu Türkiye'nin artan gücünün göstergesi

Gerek Ukrayna topraklarındaki gerek komşu ülkelerdeki Ukraynalılara insani yardım ulaştırmaya devam ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, insani koridorların etkin şekilde işletilmesinin önemine işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan Devlet Başkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan çiftçiler için müjdeleri sıraladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretine tepki Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müslümanlar ayrımcılığa güçlü tepki göstermeli Erdoğan ve Scholz'dan flaş açıklama: Antalya zirvesi önemli bir başarıdır

Çok Okunanlar

2024-10-23 23:51:46