Magazin >> Milliyet Magazin


Şevket Çoruh'tan 'Arka Sokaklar'a veda! 'Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm'


Link [2022-09-06 15:26:24]



Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar’ın yeni sezonu için geri sayım başladı.

Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile cuma akşamlarına damgasını vuran dizisinin başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaşıyordu. Ancak yeni sezon öncesinde 'Arka Sokaklar'dan bir ayrılık haberi geldi.

"UZAKTAN GÖRENLER MESUT SANIYOR"

Dizide16 sezon boyunca 'Komiser Mesut' karakteri hayat veren Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yapıma veda etti.Çoruh, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Alıntı Metni

YORUM YAĞDI

Şevket Çoruh'un veda paylaşımına hayranları; "Dizi an itibariyle benim için bitmiştir. Mesut yoksa dizinin anlamı yok artık benim için", "O güzel gülüşünü unutmayacağız hiç", "Seni özleyeceğiz Mesut Komiser", "Olmadı be usta" gibi yorumlar yaptı.

"Doğum günün kutlu olsun Turna'nın anası"

BEŞ YENİ OYUNCU KATILDI

17'nci sezonu için hazırlıkları devam eden 'Arka Sokaklar' dizisine Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova gibi yeni isimler katıldı. Cansın Çekili 'Komiser Ayşe Arıcan' karakterine, Batuhan Ekşi 'Komiser Yavuz Aslan' karakterine, Sebahat Kumaş ise 'Komiser Yardımcısı Nurcan' karakterine hayat verecek. Ayrıca Cem Uçan 'Kadem', Nuray Hüseynova ise 'Amina' karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

'Arka Sokaklar' sezon finaliyle zirvede

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu da dizideki rollerine devam edecek.



Çok Okunanlar

2024-09-22 11:48:41