Gündem >> Milliyet


‘Senin çayını içmek için gitmedi oraya’


Link [2022-12-13 07:20:19]



Öztrak özetle şunları söyledi:

RİFKİN GELECEK Mİ? (Jeremy Rifkin Türkiye’ye gelecek mi?): Rifkin, Genel Başkanımızın danışmanlarından biri. Genel Başkanımız ne zaman uygun görürse kendisiyle görüşür.

YASA ÖNERİMİZ ORTADA: (Anayasa değişikliği teklifi) Bizim yasa önerimiz ortada. Biz siyasetin kadının kılık kıyafetinden elini çekmesi için bu yasa teklifini verdik. Genel Başkanımız söylemiş, ‘bizim önerilerimize ters düşmüyorsa karşı çıkmayız’ demiş. Genel Başkanımızın sözleri son derece açık, tevile gerek yok. (Altılı masa anayasa değişikliği teklifi için ortak mı hareket eder?) Söyleyeceğimi söyledim. Onun dışında ilave edeceğim herhangi bir şey yok.

ÇAYINI NEDEN İÇSİN?: (Adalet Bakanı’nın ‘ Kılıçdaroğlu randevu istemiş olsaydı verirdim’ açıklaması) Genel Başkanımız bu rezalete sessiz kalan Adalet Bakanlığı’nın başında bir yıldır oturan bakanın çayını neden içsin? Daha Genel Başkanımızın neden oraya geldiğini bile idrak edememiş. Genel Başkanımız sana ‘savcıların elini tutma, bırak adalet işini yapsın bu rezalet hak ettiği cezayı görsün’ demek için oradaydı, çayını içmek için değil.



Çok Okunanlar

2024-09-20 05:37:38