Magazin >> Milliyet Magazin


Selami Şahin'in anıları 'Şarkılar Bizi Söyler'in sunucularını gözyaşlarına boğdu


Link [2022-11-06 14:12:19]



Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne, usta sanatçı Selami Şahin konuk oldu.Türk müziğine kazandırdığı 300'e yakın hit şarkısıyla, 50 yılı aşkın süredir gönüllere taht kuran duayen sanatçı, izleyicilere eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Türkiye’nin en başarılı müzisyenlerinden biri olarak adını müzik tarihimize yazdıran Selami Şahin, performansıyla alkış topladı.

TAKLİTLERİ HERKESİ KAHKAYA BOĞDU

Usta sanatçı, yorumladığı benzersiz eserlerinin yanı sıra yaptığı taklitler ile de herkesi kahkahaya boğdu. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı.

"ANNE VE BABAMA TAPTIM"

Keyifle geçen programda Selami Şahin çocukluk yıllarıyla ilgili bir anısını paylaşırken, stüdyoda duygusal anlar yaşandı:

Alıntı Metni 'Şarkılar Bizi Söyler’de ağlatan sürpriz!

"ÜÇÜNCÜ KEZ İSTEMEYE GİTTİM"

Selami Şahin, geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan “Dur Bi Dinle” isimli programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan sanatçı, 37 yıllık eşi Didem Şahin’le nasıl tanıştığını da anlattı ve eşinin ailesinin önce büyük zorluk çıkardığını söyledi:

Alıntı Metni

"KAFAMA DARBE YEDİĞİM İÇİN BİR YERDE SAÇ VAR, BİR YERDE YOK"

Nişan yüzüklerini Zeki Müren’in taktığını anlatan Şahin, oğlu Lider doğduğunda sanatçının hediye olarak 30 altın verdiğini söyledi. Usta sanatçı, sohbetin bir bölümünde, 1980’li yıllarda geçirdiği trafik kazası sonrası hayata nasıl tutunduğunu da anlattı. Otomobiline kamyon çarptığını söyleyen Şahin, o korkunç anları şöyle anlattı:

Alıntı Metni Selami Şahin'den Sezen Aksu itirafı

Çok Okunanlar

2024-09-20 13:49:44