Yazarlar >> Milliyet


SANATA DAHA ÇOK YER AÇALIM


Link [2022-10-07 08:56:22]



Bugün Balık burcunda ilerleyen Ay, sezgilerimizi başarılı şekilde kullanabileceğimiz imkanlar getirmekte. İyi niyetli ve bilgili kişilerden fayda görebiliriz. Duygularımızı paylaşmak zor olmayacak. Acıma duygusu da gündeme sık gelebilir. Şahsi konularda eksik yönlerimizi görmek, anlamak ve kişisel gücümüzü keşfetmek açısından çok şey öğrenebiliriz. Yeniden keşfedebileceğimiz şeyler de var. Olumlu sürprizler ve değişiklikler hayatımıza renk katabilir.

KOÇ: İhmal ettiğiniz bazı şeylerden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan durumlardan kaynaklanan olaylar sizi yorabilir. Uyanık olmanız gereken bir gündesiniz. Tepkisel davranmamaya özen göstermelisiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar yüzünden belirsizlik yaşayabilirsiniz. Sizi endişelendiren konular gündeminize gelebilir.

BOĞA: Geleceğinizle ilgili konulara daha fazla odaklanacağınız bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte program yapabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizin olduğu konularda araştırma yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizin daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

İKİZLER: İş hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni görevler almanız söz konusu olabilir. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizde çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir.

YENGEÇ: İşlerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Değişik konulara ilgi duyup bu konularla ilgili kurslar araştırabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha sportif hissetmeniz mümkün.

ASLAN: Bugün sizi endişelendiren ve gidişatı hakkında emin olamadığınız konularda kendinizi daha fazla sıkışmış hissedebilirsiniz. Parasal konularda yeni kaynaklar bulmak gerekliliği gündeme gelebilir. Önemli kararlar vermeniz gereken koşullar oluşabilir. Duygusal yönden sizi etkileyen durumlardan etkilenebilirsiniz. Borç alacak konuları gündeminizi meşgul edebilir.

BAŞAK: Bugün eşinizle, ortağınızla ilgili konular gündeminizi büyük ölçüde oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde sizi zorlayacak ancak aynı zamanda olgunlaştıracak koşullar ortaya çıkabilir. Bazı konuları daha net görebilmeniz söz konusu. Risk alacağınız durumlar olabilir. Akşam saatlerinde kararlar almanız gerekebilir. Hareketli bir gündesiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

TERAZİ: Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz ancak aşırıya kaçmayın.

AKREP: Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerle ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizin büyük bir kısmını oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde sürpriz konular olabilir. Zevk aldığınız işlerinize daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

YAY: Haftanın son iş gününe ailevi konularla uğraşarak başlayabilirsiniz. Örneğin geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir ve moralinizi bozabilir. Dostlarınızla zaman geçirmek ve sanatsal konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. İlerleyen saatlerde hareket halindesiniz.

OĞLAK: İkili ilişkilerinizden gelen yoğunluk biraz sınırlarınızı zorlayabilir Zevk aldığınız işlerle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizden gelen haberlerden etkilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalardan kaçınmaya dikkat edin. Duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan bazı stresler olabilir.

KOVA: Haftanın son iş gününde daha çok keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Alışveriş yapmak için uygun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda destek almanız söz konusu olabilir. Parasal konularda biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Bugün daha çok kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru gündeminiz hareketlenebilir.

BALIK: Hassasiyetiniz üzerine yoğunlaşabilir, kendinize daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Ancak yalnız kalmaktansa günü dostlarınızla geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde bazı çatışmalar olabilir. Olgun davranmanızı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kendinizi daha fazla ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-21 10:55:34