Eğitim >> Milliyet Eğitim


Sanat Şahsi Ve Muhteremdir Sözünün Açıklaması Nedir?


Link [2022-02-11 19:11:25]



Sanat şahsi ve muhteremdir sözü sanatın herkese göre farklı anlamlara geldiğini ve bütün sanatlara da saygı gösterilmesi gerektiğini savunan ve anlatan bir sözdür.

Sanat Şahsi ve Muhteremdir Sözünün Açıklaması Nedir?

Sanat için söylenmiş birçok söz vardır ve bu sözlerin en anlama geldiği birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Sanat şahsi ve muhteremdir sanatın herkes için farklı anlamlara geldiğini ve herkes için değişiklik gösterdiğini savunan bir sözdür. Sanat şahsi ve muhteremdir sözüne göre sanat kişiden kişiye değişir ve sanatın her türlüsüne de saygı gösterilmesi gerekir. Sanatın kişisel olduğunu savunan bu söz aynı zamanda yapılan her sanatın da önemli ve saygı duyulması gerektiğini savunur.

Sanat Şahsi ve Muhteremdir Sözünü Kimler Savunur?

Sanat şahsi ve muhteremdir sloganı Şahabettin Süleyman'a aittir ve Fecr-i Ati topluluğunun savunduğu bir slogandır. Sanat kişiseldir ve sanatın her türlüsü saygıya değerdir anlamına gelen bu söz sanatın kişiden kişiye göre değiştiğin ve yapılan her sanata saygı duyulması gerektiğini savunur. Sanatın kişisel olması birçok farklı sanat eserinin de ortaya çıkmasına sebep olur.

Fecr-i Ati topluluğunun savunduğu bir slogan olan Sanat Şahsi ve Muhteremdir dönemin savunucuları tarafından desteklenen bir söz olmuş ve topluluğun da tanınmasını sağlamıştır. Tüm sanatların değerli olduğunu ve herkese göre farklı sanatların var olabildiğini düşünen topluluk edebiyatta kısa süre var olmuş bir topluluktur.



Çok Okunanlar

2024-10-23 20:59:32