Yazarlar >> Milliyet


SABAH SAATLERİ DAHA OLUMLU


Link [2022-09-21 20:50:57]



Aslan burcunda ilerleyen Ay, önem verdiğimiz konulara hassasiyet getirmekte. Kararlı davranabiliriz. Sabahı daha iyi değerlendirmeye bakalım. Kendimize güvenimiz yüksek ve şans da bizden yana.... Güçlü kişilerden de destek bulabiliriz.Işığı gittikçe azalan Ay, yeni bir adım atmaktansa, eksik olan şeyleri görüp, tamamlamanın daha doğru olduğunu gösteriyor. Aceleci olmamalı ve ön yargılardan da uzak durmalıyız. İşler beklendiğinden daha yavaş ilerleyebilir.

KOÇ:Bugün yaşam enerjiniz yükseliyor. Hayattan dolu dolu keyif alırken, bir taraftan da çocuklarınıza karşı oldukça verici olabilirsiniz. Onların beklentileri doğrultusunda yeni paylaşımlar üretebilirsiniz. Spora olan ilginiz bu dönem sizi harekete geçirebilir. Bu yöndeki yetenekleriniz hobi olarak yaşamak size keyif verecektir. Aşk ilişkilerinde daha bağımsız etkiler altındasınız.

BOĞA:Özellikle babanız ya da baba figürü yerine koyduğunuz kişilerle ilgili konularda daha çok ön plana çıkmanız gerekebilir. Ancak size sorumluluk getiren pek çok iş bir arada olacak. Yakınlardan destek alabileceğiniz yerleşimle ilgili konular kolay aşılabilir. Bu arada eldeki kaynakları kalıcı olması adına toprağa ait planlarınızı yeniden yapılandırmalısınız. Özel hayatınıza odaklanmakta yarar var.

İKİZLER:Bugün fikir ve düşüncelerinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz. İyimser bir bakış açısı kazandığınız bu günlerde esnek olmanız ve eğitim çalışmalarına öncelik vermeniz gerekebilir. Yeni haberler ve yolculuklar açısından da olumlu bir dönem. Kişisel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz çalışmalarda ise başarı söz konusu. Başkalarını ikna etmekte başarılı olabilirsiniz.

YENGEÇ:Bütçeniz üzerine odaklanabilir ve kaynaklarınız hakkında yeni planlar yapmaktasınız. Maddi alanda güven aradığınız bu dönem bazı sözleşmeler ve kısa yolculuklar öne çıkabilir. İş hayatını içine alan değişiklikler size kazançlarınızı artırma şansı verecek. Ancak gereksiz harcamalar ve abartılı giderler olabilir. Bu günlerde daha akılcı olmalı, eve yönelik yatırım planlarınızı hızlandırmalısınız.

ASLAN:Haftanın üçüncü gününde pek çok olumsuz etkiyi arkanızda bırakıyorsunuz. Ay burcunuzda ilerlerken, kendinizi son derece yaratıcı ve hayattan keyif alırken bulacaksınız. Sizi harekete geçiren pek çok konu üzerinde ilerlemeniz söz konusu. Kişisel gücünüz ve güveniniz ile başlangıçlarınızı yeniden tasarlayabilirsiniz. İlişkilerin getirdiği keyifler ve paylaşımlar sayesinde enerjiniz yükseliyor.

BAŞAK:Kendinizi güvende hissetmekte güçlük çekebilirsiniz. Babanız ve baba tarafınızı ilgilendiren temalar size bu dönem sorun yaşatabilir. Geçmişle ilgili endişeler ve sizi çaresiz bırakan konuları kabullenmeniz yararınıza olacaktır. Eldeki işleri toparlamak, aşırı hizmet etmekten kaynaklanan yorgunlukları önemsemekte fayda var. Kısa yolculukların sıklaştığı bu günlerde sorumluluklarınız artabilir.

TERAZİ:Yeni gruplar ve kişiler gününüze hareket katabilir. Yaşadığınız olumlu değişiklikler size liderlik yapma fırsatı verebilir. Bu arada güçlü kişilerin desteği ile ilerleme şansınız olacak. Daha dışadönük olduğunuz bu günlerde yeni arkadaşlıklar ve sosyal olanaklar dikkat çekebilir. İşbirliği gerektiren çalışmalarda ortak bir hedef belirlemek yararınıza olabilir.

AKREP:İş hayatınızda olumlu bir gün geçiriyorsunuz. Güç arayışınız ve kararlılığınız sayesinde dikkat çekmeyi başarabilirsiniz. Kariyerde bekleme süreciniz devam ederken, planlarınıza destek bulmanız da söz konusu. İş yükünüzün arttığı bu süreçte yeni sorumluluklar öne çıkabilir. Kişisel konularınızda ise gücünüzü ortaya koymak, hedefe kilitlenmek önünüzü açabilir.

YAY:Kendinizi daha iyimser hissedeceğiniz bir gündesiniz. Hayat temponuz artarken, inançlarınız ve hayat felsefeniz üzerinden yeni arayışlara girebilirsiniz. Yabancılarla olan ilişkilerde güçlü bağlantılar peşinde olabilirsiniz. Değişik görüşlerin size kazandıracağı fırsatları görmek açısından yolculuklar da gündeme gelebilir. Başkalarından destek alabileceğiniz şanslı bir dönem.

OĞLAK:Bugün ortak finansal kaynaklarda güç savaşları yaşamanız söz konusu olabilir. Bir yandan da borç alacak konuları sizin için gurur meselesi haline gelebilir. Şimdilik paylaşıma açık olmayı denemeli, başkalarının imkânlarından yararlanmaya bakmalısınız. Finansal olarak kısıtlı olan kaynakların daha doğru kullanılması gereken bu dönem dikkatli olmalısınız.

KOVA:İlişkiler ve ortaklıkların size yeni deneyimler ve destekler getirebileceği bir gündesiniz. Her ne kadar başkalarına bağlı olsanız da yeni anlaşmalar üzerinden ilerleme şansınız var. Ortaklaşa para konuları dahil olmak üzere değişim içeren gelişmeler sizi her açıdan zorlayacaktır. Yeni ortaklıkların öne çıkacağı şartları esnek biçimde ilerletmeye bakmalısınız.

BALIK:Çalışma ortamında kendinizi gösterebileceğiniz etkiler gündeme geliyor. Daha fazla çaba isteyen işlerde ise destek almanız söz konusu. Fedakârlık yapmakta zorlanacağınız bu süreçte üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Organize olunması gereken yeni konular ve çalışma sistemindeki değişiklikler nedeni ile detaylara zaman bulmakta sıkıntılar olabilir.



Çok Okunanlar

2024-09-21 08:45:20