Yazarlar >> Milliyet


Sabah daha yorucu


Link [2022-08-19 12:40:20]



Maddi konularda daha dikkatli olmamız gereken bir gün. Ay saat 15.06’ya kadar Boğa burcunda kalıyor. Öğle saatlerinde inatlaşma, öfke ya da ailevi konularda bazı huzursuzluklar gündeme gelebilir. Parasal alanda daha sakin ve esnek olmaya çalışalım. Günün ilk yarısında ani durumlar, kazaların ya da tartışmaların söz konusu. Aşkta, değer verdiğimiz konularda ya da parasal konularda yanlış değerlendirmeler ve hayaller yüzünden zorlanabiliriz.

KOÇ: Son derece hareketli ve yoğun bir gün. Hazırlıklı olmanızda fayda var. Kardeş konularında önemli gelişmeler meydana gelebilir. Hızlı tepki verme dürtünüzü kontrol altına almalı, aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Bu tavırlarınız yanlış değerlendirmelerde bulunmanızı ve hatta önemli fırsatları kaçırmanıza da sebep olabilir.

BOĞA: Para ile ilgili konularda hızlı hareket etmeniz gereken bir gün. Yatırım tüyolarını hızlı şekilde değerlendirmek isteyebilir ancak aynı zamanda yeni harcamalarda bulunabilirsiniz. Yani kazancınız yerinde olsa bile, harcamalarınız da eşit oranda artabilir. Sizi finansal olarak destekleyecek kişilere fazla güvenmemenizde fayda var.

İKİZLER: Kendinizi son derece enerjik hissedeceksiniz. Ay’ın burcunuza girmesi ile her zamankinden hızlı düşünebilirsiniz. Daha heyecanlı ve hızlı tepkiler vermeye eğilimlisiniz. İnsanlar sizden hemen etkilenebilir. Yeni ilişkilere de aynı hızla başlayabilirsiniz. Bu ilişkilerin gelip geçici bir yapıda olmaları oldukça yüksek bir olasılık.

YENGEÇ: Gizli düşmanlarınız veya sizden gizlenen bazı konular yüzünden yaptığınız bazı planlar suya düşebilir ve bu durum motivasyonunuz oldukça düşürebilir. Burcunuzun güvenlik konularına olan özel hassasiyeti yüzünden kendinizi oldukça tedirgin hissedebilirsiniz. Endişeye teslim olmayıp, kendinizi akışa bırakmakta fayda var.

ASLAN: Çevrenizin oldukça kalabalıklaşacağı bir gün. Arkadaşlarınızla görüşme arzunuz artabilir. Sosyal ortamlarda boy göstereceğiniz bir gün olabilir. İşiniz ile ilgili gelirlerde de güzel artışlar olması mümkün. Sosyal çevrenizle konuşmalarınızda dikkatli olmaya, üstünlük taslamamaya dikkat edin. Geriye dönüşü olmayan sözlerden kaçının.

BAŞAK: Üstleriniz ve anneye ait konularda bir hareketlenme yaşamanız söz konusu. Gününüz güzel başlayabilir, ancak belli bir süre sonra kendinizi yorgun ve bir karmaşanın içinde kalmış gibi hissedebilirsiniz. İletişiminiz pürüzlü olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, karşınızdaki kişinin sizi anlamadığı düşüncesine kapılabilirsiniz.

TERAZİ: Zihinsel açıdan büyük bir ferahlık hissedebileceğiniz enerjik bir gün. Zihinsel huzuru yakalamak için uzaklara, hatta yurt dışı planları yapmanız mümkün. Yeni kültürler ve mekanlar sizi rahatlatabilir ve hayata karşı bakışınızı değiştirebilir. Ancak bu planlarınızı hemen hayata geçiremeyebilirsiniz. Bu durumun ‘şimdilik’ olduğunu unutmayın.

AKREP: Her zamanki siyah beyaz mantığınızdan çıkmanız çok faydalı olabilir. Endişe ve evhama son derece yatkın olduğunuz bir ruh hali içinde olmanız mümkün. Karamsar ruh haliniz çevrenizdeki olayları yanlış yorumlamanıza sebep olabilir. Hızlı karar vermemeli, sizden farklı düşünen insanlara karşı önyargılı davranmamaya çalışmalısınız.

YAY: İlişkiler ve evlilik konularında büyük bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Aileniz ya da hayatınızdaki kişi tarafından evlilik kararı almanız yönünde bir baskı hissedebilirsiniz. Bu durum bağımsız karakterinizi rahatsız edebilir. Burada dikkatli davranmalı ve hangi kişinin sizin için ne düşündüğünden emin olmalısınız. Yakın ilişkilerde yanlış anlamalar söz konusu olabilir.

OĞLAK: Düzen ve sağlık konuları öne çıkıyor. Burcunuzun işe verdiği önem yüzünden zaten sağlık konusunu ihmal etme eğilimi taşıyorsunuz. Özellikle bugün yoğun bir iş temposunuz olabilir. Sizi gerecek bazı karışıklıklar yaşanabilir. Bütün bu sorunların üstesinden gelmek sizi fiziksel olarak oldukça yorabilir. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

KOVA: Aşk ve yaratıcı alanlarda güzel hareketlenmeler var. Enerjiniz yüksek ve çevreniz kalabalık olabilir. Kendinizi daha canlı ve oldukça da şanslı hissetmeniz mümkün. Konuşmalarınızla herkesi derinden etkileyebilirsiniz. Hatta eski sevgilileriniz bile sizi görmek isteyebilir. Ancak bu durumun bugüne özel olduğunu unutmayın.

BALIK: Kendinizi güvende hissedeceğiniz bir ortamda ve güvendiğiniz kişilerle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Bu kişilerin başında da aileniz gelebilir. Evinizde ailenizle birlikte yiyeceğiniz bir akşam yemeği fikri sizi cezbedebilir. Aileniz uzakta ise evinizle ilgili işleri severek yapacağınız ve sakin bir akşam geçirmek isteyebilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-22 20:26:42