Eğitim >> Milliyet Eğitim


Rodeo Jean Ne Demek? Rodeo Pantolon Nasıl Olur?


Link [2022-08-26 03:02:19]



Rodeo jean, kot pantolona uygulanmakta olan eskitme işlemi olarak ifade edilebilir. Kum rodeo yönteminde ise ince bir kumun basınçlı bir şekilde kıyafete püskürtülmesi işlemi olarak bilinmektedir. Eskitilmiş bir görünüme sahip olan kot pantolonun, rodeo jean olarak bilindiği ifade edilebilir.

Rodeo Jean Ne Demek?

Rodeo jean, bir kot pantolon çeşidi olarak bilinmektedir. İnce kumların kumaşın üzerine püskürtülmesi yöntemiyle kumaşın eskitilmesi için uygulanan bir teknik olduğunu söylemek mümkündür. Son zamanlarda rodeo jean modellerinin sıklıkla tercih edildiği bilinmektedir. Rodeo jean modelinin, eskitilmiş kot pantolon olarak da bilindiğini söylemek mümkündür.

Rodeo Pantolon Nasıl Olur?

Rodeo pantolon, kumlama tekniği uygulanan pantolon olarak bilinmektedir. Genel olarak denim mamullere uygulandığı bilinen rodeo tekniğinin özellikle de kot pantolonlara uygulandığını söylemek mümkün olmaktadır. Rodeo yöntemi uygulanan kumaşta, eskimiş bir görünümün elde edildiğini söylemek de mümkün olmaktadır. En fazla tercih edilen kot pantolon modellerinden birisi de rodeo pantolon olarak bilinmektedir. Eskitilmiş görünüme sahip olan kot pantolon modelidir.



Çok Okunanlar

2024-09-20 23:10:54