Yazarlar >> Milliyet


Riskler artıyor


Link [2022-08-04 07:28:19]



Güven ve istikrar aradığımız konularda dikkatli olmalıyız. Ay saat 14.46’dan itibaren Akrep burcunda olacak. Ancak öncesinde saat 09.19’dan itibaren boşlukta kalacak. Bu nedenle günün ilk yarısında tartışmalar, dengesizlikler ve yanlış beklentiler yaşanabilir. Bugün Merkür de Başak burcuna ilerlemekte. Detaylar ve iş konularında daha hızlı, etkin ve çalışkan olmaya başlayabiliriz. Daha araştırmacı olabileceğimiz bir gündeyiz.

KOÇ:Bugün çok farklı önceliklere odaklanmanız gündeme gelebilir. İşe ait hedeflerin ortaklıkları da içine alması söz konusu olabilir. Ancak beklentilerde ölçülü olmalısınız. Tek başına ilerlemek kolay olmayacak. Ortaklıkların getirdiği sorumluluklara tek yanlı bakmaktan kaçınmalısınız. Evde devam eden ve sizi bağlayan konuları daha sakin bir şekilde ele almaya çalışmalısınız

BOĞA:Bugün değişik yöntemler denemek ve iş ortamında kalıcı işler üretmek için harekete geçiyorsunuz. Planlı ve düzenli davranarak yeni sorumluluklara yer açabilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren işler ve ortak bir proje üzerinizde baskı kurabilir. Ancak yurt dışı ilişkilerin aksadığı bu dönem, daha dikkatli olmalı, özellikle yolculuklarınızda temkinli hareket etmelisiniz.

İKİZLER:Daha dinamik ve cesur olacağınız bir gün geçiriyorsunuz. Üzerinde çalıştığınız konulara odaklanarak çok sayıda güzel iş çıkarma şansınız var. Bir yandan da spekülatif konular ve sosyal sorumluluklar ön plana çıkabilir. Ancak risk içeren adımlar atarken çok dikkat edin. Beklentileriniz boşa çıkabilir. Tam aksine çıkarlarınızı riske atmaktan kaçınmanız gerekiyor.

YENGEÇ:Ağırlaşan sorumluluklara rağmen engelleri aşabilirsiniz. Özel hayatınızda olup bitenlere karşı akılcı bir yol izlemeyi denemenizde büyük fayda var. Kendi beklentilerinize sarılmak, evdeki düzenlemelerin üstesinden gelmek adına büyük önem taşıyor. Taşınma ya da evde yapılması gereken onarım işleri üzerinizde baskı kurabilir. Öfkenizi biriktirmekten kaçının.

ASLAN:Bugün düşüncelerinizi ortaya koymak, sesinizi duyurmak adına daha kararlı bir tutum içindesiniz. Kendinizi ve çalışmalarınızı tanıtacağınız konuşmalar, başkalarını ikna edeceğiniz sunumlar ön plana çıkabilir. İş ortamında yapılması gereken yazışmaların sayısı daha da artabilir. Üzerinde çalıştığınız konulara göz atmanızda fayda var. Disiplinli olmanız gereken bir gün.

BAŞAK:Maddi konulara odaklanıyorsunuz ve bu alanda son derece hırslı ve istikrarlı hedefler içindesiniz. Yeni kazançların oluşması adına yeteneklerinizi kullanırken çok dikkatli ilerlemek gerekebilir. Ortaya çıkması olası masraflar ise sizi zorlayabilir. Biraz dengeli olmalısınız. Kazanımlarınızı riske atmayacak şekilde değerlendirmeye çalışın. Aşk ilişkilerinde istikrar ve güven arayışınızı abartmayın.

TERAZİ:Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken tüm çekiciliğiniz ve cazibeniz ile güne başlıyorsunuz. İş hayatına yönelik projelerin yavaşlaması ile soluklanıp, iyice düşünme vaktiniz gelmiş olabilir. İkili ilişkiler ve ailenin beklentileri arasında denge kurmalısınız. Bu arada menkul yatırımlar ve maddi kaynaklar konusunda kararlı bir tutum izlemeniz gerekebilir.

AKREP:Hem İlişkiler hem de iş ortamında sizi zorlayan temaları dikkate alın. Bir şeyleri düzeltmeye çalışırken, işler daha da çetrefilli bir hal alabilir, sorumlulukların getirdiği huzursuzluklar olabilir. İkili ilişkilerde geri planda kalmak ve üzerinde düşünmek için çaba göstermelisiniz. Ancak kulis yapmaktan kaçınmalı, acele karar vermemelisiniz. Sizin dışınızda gelişecek konuların üzerinde fazla durmayın.

YAY:Bugün sosyal hayatınız daha da canlanıyor. Yeni tanışmalar, sosyal hayatın içinde olmak size değişik fırsatlar ve yeni arkadaşlıklar getirebilir. En çok sosyal yardım içeren paylaşımlara odaklanmaya çalışın. Çocuklar ve aşk hayatınıza ait konuları da ihmal etmeyin. Bu alanda aşmanız gereken engeller olabilir. İşten beklenen paralarda mücadele içinde olacaksınız.

OĞLAK:İş hayatında hırslı ve hedefe yönelik planlar yapıyorsunuz. Daha fazla beklenti içinde olabilirsiniz fakat bu dönem daha dikkatli ve sağlam adımlar atmaya çalışın. Kariyer ya da işle ilgili atamalar için destek aramanız yerinde olacak. Yaşanan değişimin etkileri sizi zorlayabilir. İkili ilişkilerde esnek olmalısınız. Bakış açınızı yenileyecek kararlar sorunlarınızı aşacağınız bir dönemi gösteriyor.

KOVA: Uzaklarla ilgili tasarılar ve yeni ilişkilerin hayatınızdaki hareketi arttırdığı bir gündesiniz. Ancak daha sağduyulu olmanızda, olaylara bodoslama dalmak yerine gözlemleyerek adım atmanızda fayda var. Yeni destekler bulmakta zorlanabilirsiniz. Üzerinde çalışılan akademik bir konuda ise daha fazla çaba gösterilmeli. Hayatı farklı yönlerden sorguladığınız bu dönem yalnızlık ihtiyacınız artıyor.

BALIK:Bugün eş ya da ortakla olan özellikle parasal konulardaki sürtüşmelerden uzak durmaya çalışmalısınız. Yeni destekler ararken hedeflerinizde ölçülü olmanızda ve beklentilerinizi makul bir seviyede tutmanızda fayda var. Alacaklarınız için daha fazla uğraş vermeniz, ödemelerinizi zamanında yapmanız gerekebilir. Ortağın para kaynaklarında yaşanabilecek sorunlar sizi bağlayacaktır.



Çok Okunanlar

2024-09-23 04:35:45