Eğitim >> Milliyet Eğitim


Relaxed Ne Demek, Türkçesi Nedir? Relaxed Fit Kıyafet Nedir?


Link [2022-04-13 00:11:38]



Relaxed İngilizce bir kelimedir. Ancak Türkçede de sık sık kullanılmaktadır. Özellikle giyim sektöründe bu kelimeye çok sık rastlanmaktadır. Relaxed kelimesinin anlamı rahat ya da rahatlamış demektir.

Relaxed Ne Demek?

Relaxed kelimesi sözlük anlamı olarak rahat, rahatlamış, gevşek, gevşemiş demektir. Bunun yanı sıra bu kelime giyim sektöründe sıklıkla karşılaşılan bir kelime olmaktadır. Bu alandaki anlamı da rahat ya da rahatlamış demektir.

Relaxed Kelimesinin Türkçesi Nedir?

Relaxed kelimesi İngilizce bir kelimedir. Bu kelimenin Türkçedeki anlamı ise rahat demektir. Rahatlamış gevşek ya da gevşemiş kelimeleri de relaxed kelimesine karşılık gelmektedir.

Relaxed Fit Kıyafet Nedir?

Kıyafet seçimi yaparken relaxed kelimesi sıkça önümüze çıkmaktadır. Bu kelimenin en anlama geldiği de bu yüzden önemlidir. Relaxed kelimesinin anlamı rahat demektir. Relaxed fit kıyafet ise hareket için yeterince yer olan, bol olan, rahat ve düz olan bir kesimdir. Genellikle rahat kıyafetleri tanımlamak için relaxed fit ifadesi kullanılmaktadır. Büyük ve bol kıyafetlerde relaxed fit terimi ile anlatılmaktadır.



Çok Okunanlar

2024-09-23 07:45:34