Eğitim >> Milliyet Eğitim


Pre Workout Nedir, Ne İşe Yarar? Pre Workout Nasıl Yapılır?


Link [2022-04-19 19:11:12]



Pre workout, sporu kişilerin kullandığı ve tercih ettiği, antrenmandan önce aldıkları takviyeler olarak bilinmektedir.

Pre Workout Nedir?

Pre workout takviyeleri genel olarak egzersizin yoğunluk ve hacmini arttırmaya yardımcı olma amacı ile tasarlanmıştır. Çalışmaların karşılığının alınmasında ve dinç tutmakta oldukça fayda sağlamaktadır. Bu sebepten dolayı uygun olan antrenmanın yanı sıra dengeli bir beslenme oluşturarak pre workout kullanmak önem taşır.

Pre Workout Ne İşe Yarar?

Pre workout takviyelerinin olumlu pek çok etkisi bulunmaktadır. Bu faydaları ve ne işe yaradığı şu şekilde sıralanabilir:

Kas inşa etmede ve gücü olabildiğince üst seviyede tutmada, Performansı geliştirmek ve en üst seviyeye çıkarmakta, Antrenman öncesinde enerji toplamada, Kilo vermede, Antrenman programına başlama konusunda motive etmede oldukça fayda sağlayan bir üründür.

Pre Workout Nasıl Yapılır?

Pre workout en kısa tanımıyla bir enerji verici ve kas güçlendirici olarak bilinmektedir. Spor öncesinde ya da egzersize yeni başlayan kişilerin kullanabileceği bir ürün olarak bilinmektedir. İçerisinde belirli maddeler bulunmalıdır. Pre workout nasıl yapılır sorusunun cevabı ise Arjinin, L - carnitine, B vitaminleri, Kafein, - alanin, Glutamin olarak sıralanabilir. Spor öncesinde yaklaşık olarak 45 dakika önce alınması gerekir. Antrenman öncesinde genel olarak bir sıvıyla birlikte karıştırılır ve o şekilde tüketilir.



Çok Okunanlar

2024-09-23 05:21:00