Yazarlar >> Milliyet


Parasal konulara dikkat!


Link [2022-07-21 14:44:19]



.

Boğa burcunda Mars ile yan yana gelen Ay, harcamalar ve maddi konular açısından daha gergin koşullar getirebilir. Kıskançlıklar, güvensizlikler yüzünden zorlanabiliriz. Gereksiz masraflara da dikkat edilmeli. Toprakla, gayrimenkulle alakalı konular stres kaynağı olabilir. Akşam saatlerinde daha esnek ve anlayışlı olmaya gayret edelim. Yapıcı davranmak, sabır göstermek konusunda başarılı olabiliriz.

KOÇ:Hayatınızdaki hareketin yerini sakin ve tutarlı zamanlar alıyor. Şimdi daha çok eldeki para durumunuz ve giderlerinizi kontrol etme çabası içinde olabilirsiniz. Ortaklıklardan gelecek finansal destekler, yeteneklerinize yönelik kararlarınız göze çarpabilir. Daha fazla güvence arayışınızın sizi hatalı kararlara itmediğinden emin olun. Çalışma hayatınızda sorumluluklar öne çıkabilir.

BOĞA:Bugün artık Ay burcunuzda ilerliyor ve size huzurlu sakin zamanlar vaat ediyor. Ancak ilişkilerde güven sağlama çabanız devam etmeli. Eşten ya da ortaklıklardan yana yaşanan kısıtlamaları gözden geçirmek, gerektiğinde risk alabilmek çok faydalı olabilir. Sosyal çevrenizde, sevdiklerinizle ilgili sizi çok yakından ilgilendirecek konular ortaya çıkabilir.

İKİZLER:Bugün gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar yüzünden hayatı kendinize zehir etmeyin. Sadece akışta kalmayı denemelisiniz. Gizli konuların karşınıza çıkması bazı huzursuzlukların önünü açabilir. En çok maddi konularla alakalı kaygılar da öne çıkacaktır. Eldeki kaynakların ne derece riske atılabileceği üzerinde durmak, spekülatif konularda dikkatli olmak gerekebilir.

YENGEÇ:Bugün kendinize ve sevdiklerinize huzur getirecek konular peşindesiniz. Daha fazla güven arayışında olabilir, maddi alanda somut beklentilerin üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Yeni gruplaşmalar, ortaklaşa işlerin getireceği menfaatler sizi yakından ilgilendirecek. Önemli önerilerin öne çıkması ile karar vermekte çekinceler de söz konusu.

ASLAN:İş hayatınızda sizi sıkıştıran konuların ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Daha fazla beklentiye girmeden, eldeki işlere odaklanmanız gerekebilir. Biraz kölelik etmek, aynı zamanda yeteneklerinizi geliştirmek için gayretli ve sabırlı olmanızda fayda var. Kariyer planlarında başlayan yenilikler zaman içinde ilerleyecektir. Engelleri aşacak gücünüz var. Sabırlı olun.

BAŞAK:Gün boyunca yeni sorumluluklar ve eğitimle ilgili konular gündeminizi işgal ediyor. Yeni arayışlara gideceğiniz bu günlerde son derece somut fikirler üretebilir, yolculuklardan kazançlı çıkabilirsiniz. Bir yandan da iş hayatınıza yönelik önemli girişimler peşindesiniz. Organize olmanız, aşk hayatınıza yönelik konularla yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

TERAZİ:Maddi açıdan güvende hissetmenizi sağlayacak manevralar yapmak ve finansal açıdan daha sağlam kararlar almak gerekli olabilir. Yeni desteklerden çok geçmişten gelen imkânlara yönelmeli, masrafları kontrol etmeye çalışmalısınız. Paranın emekle kazanılması gereken bu dönem becerileriniz önem kazanıyor. Sizi bağlayan ortak para konularında risk almaktan kaçının.

AKREP:Her açıdan sizi temkinli olmaya iten şartların öne çıktığı bir gündesiniz. Başkalarının yaratacağı sorunlar karşısında zorlanabilirsiniz. Ortaklıklar ve ilişkilerde kendi beklentileriniz geri planda kalabilir. Tam anlamı ile akışta kalmaya özen gösterin. Beklediğiniz anlaşmaların yeniden gündeme gelmesi söz konusu. İşinizle ilgili eğitim temalarına daha fazla zaman ayırmak gerekebilir.

YAY:Bugün kendinizi daha kararlı olacağınız bir atmosfer ve ortam içinde bulabilirsiniz. Daha fazla emek verilmesi, detayların önemsenmesi gereken işler karşınıza çıkabilir. Ortam değişikliği yapmak isterken, yeteneklerinizi somutlaştırmak için zamanı iyi değerlendirin. Hizmet duygunuzun gelişmesi adına, başkalarına destek olmanız gereken işleri öne almaya çalışmalısınız.

OĞLAK:Farklı konulara yönelecek, somut ve başarılı işler çıkarmak konusunda becerilerinizi sergileyebilirsiniz. İş ve yaratıcılığını bir arada kullanılacağı fırsatları yönetme yetiniz ön plana çıkabilir. Bir yandan da aşka daha fazla vakit ayırmak ve başkalarını etkilemek konusunda istekli görünüyorsunuz. Olası problemlerinizi gözden geçirmek için açık yürekli olmaya gayret edin.

KOVA:Bu günlerde kendinizi hem bir yere ait hissetmek, hem de biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Devam eden aşırı sorumluluklar ve evde tamamlanması gereken işleri dengelemekte zorlanmanız mümkün. Toprağa ait planlar, eldeki kaynakların getireceği kazanımlar konusunda ise bazı çekinceleriniz var. Şimdilik iş ortamından kaynaklanan konuları ele almaya çalışın.

BALIK:Çevrenizle daha sıcak ilişkiler kurabilir, onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretebilirsiniz. Kardeşlerle bir araya geleceğiniz toplantılar da size keyif verecektir. Bazı anlaşmaların önemi artarken, iletişim konularında yeni desteklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak bu dönem aceleden kaçının. İşle ilgili ortak çalışmalarda başkalarının düşüncelerinden yararlanabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-23 12:20:20