Yazarlar >> Milliyet


ÖNEMLİ SONUÇLAR VAR


Link [2022-10-10 08:28:20]



Koç burcundaki dolunay gündemimize hızlı değerlendirmeler ve sonuçlar getirmekte. Dolunayda ilişkilerimizde belirli değerlendirmeler yapabiliriz. Tepkilere dikkat edelim. Birikmiş duygular kıvılcım alabilir. Sakin olmalıyız. Aceleci davranmaktan ve ön yargılardan kaçınalım. Koç burcundaki Ay, hızlı düşünüp kararlar verebileceğimizi söylüyor. Sözlerimize daha çok dikkat etmeliyiz. Baskı altında hissedebiliriz. Tehdit içeren tavırlarla karşılaşabiliriz

KOÇ: Yeni fikirlerle haftaya başlayabilirsiniz. Pozitif ve cesur tavrınız nedeniyle yeni işler için adım atmayı kolay bulabilirsiniz. Öğleden sonra hayatınızdaki hareket ve iletişim artıyor. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Bugün atacağınız kişisel adımlar sayesinde ilerlemekte sorun yaşamayacaksınız. Her alanda şansınız yüksek.

BOĞA: Kontrolünüz altında olmayan konular bugün kendinizi gergin ve endişeli hissetmenize neden olabilir. Dikkatsiz davranıp hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Riskler yüzünden sorunlar yaşamamaya dikkat edin. Öğleden sonra yabancılardan gelebilecek bir haber gündeminizi yenileyebilir. Akşam saatlerinde ailevi konular daha olumlu ve keyifli gözüküyor.

İKİZLER: Haftanın ilk gününde arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Farklı ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Bir grup içerisinde hareket etmek sizi mutlu edebilir. Konuşmalarınıza biraz daha özen gösterin. Öğleden sonra ortaklaşa konularla ilgili haber alabilirsiniz. Bazı karşıt fikirlere karşı mücadele edebilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün iş hayatınızla ilgili yenilikler gündeme geliyor. Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Ancak üstlerinizle ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Öğleden sonra eşinizden veya ortaklarınızdan doğabilecek durumlar sizi biraz zorlayabilir. Esnek davranın. Akşam koşullar daha lehinize dönüyor.

ASLAN: Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteği sizi heyecanlandırabilir. Yolculuk planları yapabilir, yeni yerler keşfetmek ve özgürleşmek için sabırsızlık duyabilirsiniz. Ancak özellikle sabah saatlerinde küçük kazalara karşı dikkat olun. İş yerinizden alacağınız haberler harekete geçmenizi sağlayabilir. Akşama doğru öz güveniniz daha da artabilir.

BAŞAK: Haftanın ilk gününde dışardan gelen etkilere daha açık olabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi etkileyebilir ve sizi biraz strese sokabilir. Finansal konularda düşünmeden kararlar almamaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Gereksiz risklere girmekten kaçınmanızda fayda var. Sabırlı olursanız sizi mutlu edecek fırsatlar bulmanız mümkün.

TERAZİ: İlişkilerinizön plana çıkabilir. Yakın arkadaşlarınızla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Öte yandan eşinizin sorunlarıyla da daha çok uğraşmanız gerekebilir. Sabah saatlerinde huzursuzluklar, elde olmayan nedenler yüzünden kopmalar olabilir. Ani olaylar yüzünden planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Dengede ve akışta kalmaya çalışın.

AKREP: Haftanın ilk gününde çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizin için daha çok ön plana çıkabilir. Ani kararlar almanız ve tek başına hareket etmeniz gerekli olabilir. Riskli durumlar karşısında, sabırsız davranmaktan kaçının. İlerleyen saatlerde yapacağınız görüşmeler sizi biraz zorlasa da hayatınıza olumlu etkileri olacağını göreceksiniz.

YAY: Size keyif veren uğraşlara yönelmeniz mümkün. Para harcama eğilimindesiniz. Abur cuburda aşırıya kaçmamaya dikkat edin. İlişkinizde kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz, bu nedenle aşkta dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Maddi birikimlerinizi daha dengeli şekilde kullanmaya bakın. Bazı gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

OĞLAK: Gündeminizin büyük bir kısmını ailevi konular oluşturabilir. Aile içi hareketlilik yaşanabilir, ancak sabırsızlık ve ani çıkışlar kopmalara neden olabilir. Gün içinde aile fertleriyle yoğun bir trafik içinde olabilirsiniz. Geçmişte kalmış birinden haber gelebilir. Akşam saatlerinde aileden kaynaklanan maddi kazançlar destekler olabilir. Stresten uzak durmaya çalışın.

KOVA: Bugün sizin için son derece hareketli bir gün olabilir. İletişim içinde olduğunuz kişilere karşı daha sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. İş yaşamı bugün mücadele etmenizi gerektirebilir. Bu hareketlilik içinde tek başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Uzaklardan haber alabilirsiniz. Kulağınıza gelen bazı dedikodular canınızı sıkabilir.

BALIK: Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmeye çalışın. Alışverişlerde acele karar vermeden önce bir kere daha düşünmelisiniz. Sabırsız davranıp zarara girmemeye bakın. Bugün ayrıca yakın arkadaşlarının sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işle ilgili sorumluklarınız olabilir.



Çok Okunanlar

2024-09-21 08:32:05