Siyaset >> Milliyet Siyaset


Önce aday ol, sonra konuş


Link [2022-11-02 05:20:19]



ANKARA Milliyet -Partisinin TBMM Grubu toplantısında “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” temalı mitinglerini 13 Kasım’da Elazığ, 20 Kasım’da da Samsun’da sürdüreceklerini açıklayan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

TÜRKİYE YÜZYILI: “Türkiye Yüzyılı” çağrısı yeniden bir Kızılelma seferberliğinin tefekkür safhasından teklif ve tedarik sahasına geçişidir. 5 Kasım 2000’deki 6’ıncı Olağan Büyük Kurultayı’mızda “Yüzyılla Sözleşme” hedefimizi açıklamıştık. O günkü beyanımızla bugünkü “Türkiye Yüzyılı” kararlılığı üst birbirini tamamlamış, Türkiye ve Türk milleti muazzam bir kalkışa ve uyanışa geçmiştir. Biz, “Türkiye Yüzyılı”nın dünya ve insanlık gündemine tıpkı bir cemre gibi düşme mücadelesinde sonuna kadar varız.

TOGG KUYRUĞUNA GİR: Hani Kılıçdaroğlu, “Otomobil üretiyoruz dediler. Hani nerede? Milleti kandırıyorlar” diye konuşmuştu ya, cevabını Allah’a çok şükür gözlerimizle 29 Ekim 2022 tarihinde Bursa Gemlik’te gördük. Sayın Kılıçdaroğlu, sana kötü bir haber vereyim, Togg’un seri üretimi 2023 yılında başlıyor, siparişini vermek için haydi şimdiden kuyruğa gir. Parlak beyinleri uzaklarda, John’da, Hans’ta, onda bunda değil, Ahmet’te ara, Mehmed’te ara, yabancısı olduğun Türk milletinde ara ve mutlaka bulacağını da kafandan çıkarma.

MİLLİ OLMAYA ÇALIŞ: Devrim otomobilinden 61 yıl sonra Türkiye’de bir çığır açılmış, hayaller sonunda gerçeğe dönüşmüştür. Yapamazsınız diyenler ters köşededir. Başaramazsınız diyenler şarampoldedir. Satamazsınız diyenler de yakında tel tel dağılacaklardır. Bizim ABD’deki bir benzinlikte şaibeli isimlerle hamburger yiyen tok esirlerle yürüyecek yolumuz kesinlikle yoktur. Kılıçdaroğlu, ‘Erdoğan benim aday olmamdan çok korkuyor’, demiş. Sayın Kılıçdaroğlu davul sen de, tokmak başkasında, önce aday ol, sonra konuş. Ardından da siyasetinde milli ve ahlaklı olmaya çalış.

VAHAP SEÇER’E TEPKİ: (Mersin’in CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Türkiye’nin silah sanayisine ilişkin sözleri) Belediyesinde PKK’lıları işe alıp terör yuvası haline getiren CHP’li bir belediye başkanından başka bir söz duymak mümkün müdür? Tankımızdan, topumuzdan, SİHA’mızdan, İHA’mızdan rahatsız olanlar terörün yedeğine düşmüş onursuzlardır.

HAKTANIR’A TEBRİK: Sözde bir film yönetmeninin, düzenlenmiş bir ödül töreninde, PKK havarisi, terör heveslisi Tabipler Birliği Başkanı için “sırf barış dedi diye hapse attılar” sözü ve aldığı kirli ödülü söz konusu bölücü şahsa ithaf etmesi de zillet ittifakının kokuşmuş ana fikri, ana eğilimidir. Terörizme, ihanete, melanete, rezalete barış diyenler, barışın yegane düşmanıdır. Buna karşılık doğrudan yana tavır alan, TSK’mize iftira atıldığını haykıran gerçek sanatçımız Burak Haktanır’ı tebrik etmek, ‘helal olsun’ demek boynumuzun borcudur.



Çok Okunanlar

2024-09-20 13:02:20