Eğitim >> Milliyet Eğitim


Öğretmen il dışı tayin başvuruları 29 Temmuz'da sona erdi. MEB'in açıkladığı takvime göre sonuçlar bugün ilan edilecek. Binlerce öğretmen heyecanla saati beklerken sıkça


Link [2022-08-01 14:26:19]



ÖĞretmen il dışı atama sonuçları bugün ilan edilecek. Geceden bu yana öğretmenler saat duyurusu bekliyor. Bilgi almak adına her geçen dakika "Öğretmen il dışı atama (tayin) sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?" sorusuna cevap aranıyor.

İL DIŞI ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın daha önce geçtiği duyuruda "Öğretmen il dışı tayin sonuçları 1 Ağustos tarihinde açıklanacak. İlişik kesme 2 Ağustos 2022 itibarıyla gerçekleştirilecek." denildi. Saat konusunda ise henüz bir netlik yok.

MEB DUYURULARI İÇİN TIKLAYINIZ

Atama işlemleri, öğretmenlerin tercih ettiği eğitim kurumlarındaki norm kadro açığı dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğü esasına göre yapılacaktır. Hizmet puanının eşitliği hâlinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana, öğretmenliğe daha önce başlayana öncelik verilecek; eşitliğin devamı hâlinde ise atanacak öğretmen bilgisayar kurasıyla belirlenecektir.



Çok Okunanlar

2024-09-21 14:09:55