Yazarlar >> Milliyet


ÖĞLE SONRASI DAHA DESTEKLEYİCİ


Link [2022-10-04 15:18:20]



Sabah saatlerinde Oğlak’ta boşlukta kalan Ay, sıkışık bir atmosfere işaret ediyor. Saat 13.20’ye kadar bazı şanssızlıklar, kısıtlamalar gündeme gelebilir. Devlete yönelik işlere dikkat edilmeli. Öğle sonrasında destekleyici koşullar var. Saat 17.00 civarında yolculuklar ve arkadaşlıklar açısından destekleyici imkanlar var. Kendimizi geliştirmek ve iletişim içinde kolaylıklar bulabiliriz. Bir süredir gösterdiğimiz çabaların da karşılığını almaya hazırız.

KOÇ: Bugün iş hayatında daha başarılı olmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Ticari konularda ani değişiklikler olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinize özen göstermenizde fayda var.

BOĞA: Özellikle yabancılar ve yurt dışı ile ilgili konularda daha yapıcı ve pozitif olabileceğiniz bir gündesiniz. Başarılı olmak için çaba sarf etmekten keyif alabilirsiniz. Yeni konular ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Öngörmekte zorlandığınız konularda ani değişiklikler meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan sorunları fazla büyütmeyin.

İKİZLER: Haftanın ikinci gününde ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. İstediğiniz şeyleri elde etmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Stres yaratan konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Geleceğiniz için çabaladığınız konularda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuyu en iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz.

YENGEÇ: Eşinizle ilgili konularda korumacı olabileceğiniz bir gündesiniz. Gelecekle ilgili beklentilerinizle ilgili yeni kararlar almanız gündeme gelebilir. Sorumluluklarınız için mücadele etmeniz gerekebilir. İş hayatında iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizde ani değişiklikler yaşanabilir. Ticari konularda karar değişiklikleri yapabilirsiniz. Dikkatli olmanızda yarar var.

ASLAN: Bugün hedefiniz çalışma hayatınızda en iyisini yapmak olabilir ve bunun için çok fazla çaba gösterebilirsiniz. Ancak stres altında çalışmak sizi yorabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aldığınız sorumluluklar sizi endişeye sürükleyebilir. Yeni kararlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda planladığınız alternatifler size iş yükü çıkarabilir. Hızlı gelişen olaylara adapte olmanızda fayda var.

BAŞAK: Bugün gündeminizde büyük ölçüde aşk hayatınız olabilir. İkili ilişkilerdeki değişken koşullara ayak uydurmanız gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorsa da aynı zamanda kendinizi göstermeniz için iyi bir fırsat olabilir. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz.

TERAZİ: Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar almanız gereken bir gündesiniz. Gün içinde programlarınız harici değişiklikler gündeminizi etkileyebilir ve sizi gerebilir. Teknik konularla uğraşabilirsiniz. Emlakla ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumluluklarınız konusunda başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşanan abartılı olaylara karşı sakinliğinizi korumaya çalışın.

AKREP: Bugün yorucu zihinsel süreçlerle başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluklarınızdaki artış sizi mücadele etmek zorunda bırakabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba göstermeniz gerekebilir. Üstlerinizden alacağınız yardımlar toparlamanıza neden olacaktır. Yakın çevrenizde değişimler gündeme gelebilir. Bazı konuları sonuca bağlamak isteyebilirsiniz.

YAY: Parasal konularda çok dikkatli davranmanız gereken bir gündesiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmanız size büyük fayda sağlayacaktır. Maddi kazançlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda mücadele gerektiren durumlar olabilir. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Yaşanan değişikliklerin sizi etkilemesine izin vermeyin.

OĞLAK: Bazı hassas olduğunuz konularda kendinizi sıkışmış ve yetersiz hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel konularınızda daha mücadeleci olmanız gerekebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için enerjinizi toplamalısınız. Aşk hayatınızdaki değişimler sizi biraz etkileyebilir. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz.

KOVA: Bugün fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak beklediğiniz kadar iyi sonuçlar getirmeyebilir. Bazı konularda fazla fedakârlık yapmanız gerekebilir ve bu durum moralinizi bozabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Değişimlere adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sakin ve akışta kalmaya özen gösterin.

BALIK: Bugün geleceğiniz ile ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sorumluluklarınız artabilir ve bu durum sizi biraz yorabilir. Yaşadığınız değişikler sizi yeni planlar yapmaya zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Başarı için çok çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizle iletişim kurarken çok dikkatli olmaya çalışmalısınız.



Çok Okunanlar

2024-09-21 12:32:06