Yazarlar >> Milliyet


ÖĞLE SAATLERİNİ İYİ DEĞERLENDİRELİM


Link [2022-09-14 13:56:20]



Işıkların uyumu yapacağımız işlere daha kalıcı sonuçlar getirebilir. Ay, Boğa burcunda iken parasal bir konu üzerinde değişikliklere gidebilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde görüşmeler, birliktelikler ve evimiz için yapabileceğimiz olumlu şeyler var. Hayatın güzel yönlerine daha açık bir gün. Özellikle akşam saatlerine doğru duygusal açıdan önem verdiğimiz bir konuya odaklanabilir ve isteklerimiz yönünde daha çok şey yapmak isteyebiliriz.

KOÇ

Hayatınızı değiştirme isteğinizin arttığı bir gün. Bunu sağlamak için sahip olduklarınızın detaylı bir değerlendirmesini yapacaksınız. Karşılaşacağınız bazı sürpriz gelişmeler sayesinde amacınıza ulaşabilirsiniz. Para konuları bugün de oldukça hareketli olacak. Harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Kendinize daha çok yatırım yapmalısınız.

BOĞA

Hayatınızda yeni başlangıçlar ve yenilenme konularında hızlı gelişmeler olabilir. Düşündüğünüzden daha farklı ama daha iyi bir şekilde olaylar yön değiştirebilir. Yeni oluşumlar sizi heyecanlandıracak. Daha coşkulu ve umut dolu olacaksınız. Fiziksel açıdan kendinize karşı daha özenlisiniz. Özellikle sağlığınız için faydalı girişimleriniz olabilir.

İKİZLER

Son zamanlarda yaşadığınız ilginç olaylar ve karşılaşmalar bugün de sürüyor olacak. Yapacağınız sohbetlerde üstü örtülmeye çalışılan konular olduğunu fark edebilirsiniz. Bu gizlilik hali sizi çok meraklandırabilir. Hemen bu gizleri açığa çıkarmaya çalışacaksınız. Ancak enerjinizi bu konulara harcamak yerine kendinizle ilgilenmeniz daha doğru.

YENGEÇ

Arkadaşlarınızla vakit geçirmek için karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Yapacağınız sohbetler sırasında sizi heyecanlandıracak yeni fikirler ortaya çıkabilir. Yardım temasının öne çıkacağı projelerde görev almak isteyebilirsiniz. Gelecekle ilgili daha umutlu ve mutlu olacaksınız. Bu olumlu hava yakın ilişkilerinize ve işinize de yansıyor.

ASLAN

İş konularında değişim temalarının öne çıktığı bir gün. Meydana gelecek ani değişikler sayesinde bu konularda adım atabileceksiniz. Çalışma koşullarınız daha rahat hale gelebilir. Üstlerinizle yaptığınız konuşmalar sizi daha iyimser yapacak. İşe dair konularda toplum önüne çıkmanız gerekebilir. Ailevi işlerle de daha yakından ilgilenebilirsiniz.

BAŞAK

Yurt dışı ve eğitim konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Uzaktan gelecek haberler sizi çok heyecanlandıracak. Seyahate çıkmanızı gerektirecek değişiklikler yaşanabilir. Değişiklik ve uzaklaşma fikri size çok cazip gelebilir. Yeni gelişmeler ruhsal konularda da size çok faydalı olabilir. Yeni insanlar ve dostluklar kurabilirsiniz.

TERAZİ

Sürpriz gelişmeler değişim konularında size çok faydalı olacak. Yeni ortaklıklar konusunda elinize güzel fırsatlar geçebilir. Para konularında sizi heyecanlandıracak ya da endişelendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Endişeye kapılmadan soğukkanlı yaklaştığınız her konu kolayca çözüme kavuşacak.

AKREP

Yenilik ve heyecan temalarının ön plana çıktığı bir gün. Evlilik ve ortaklık konuları yine hareketli olacak. İş konularında ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer bu gelişmeleri sakin ve dikkatli incelerseniz işinizde yapmak istediğiniz bazı değişiklikler için uygun fırsatları yakalayabilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı daha anlayışlı olacaksınız.

YAY

İşle ilgili konularda değişim yaşayabileceğiniz bir gün. İş ortamında daha somut sonuçlar elde edebileceğiniz bir yoğunlaşma yakalamaya bakın. Bu durum sizi oldukça meşgul edebilir. Sağlıkla ilgili konularda da ilgilenebilirsiniz. Endişeleriniz hafifleyecek. Faydalı alışkanlıklar edinmek isteyebilirsiniz. Beslenmenize daha çok özen gösterebilirsiniz.

OĞLAK

Hafta ortasında da şansınız parlamaya devam ediyor. Aşk konusunda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz bu gelişmeler sizi çok heyecanlandırıp keyiflendirecek. Gün içinde yakın yerlere yapılacak kısa seyahatler için planlar yapabilirsiniz. Eğlence ve zevklere ait konularda harcamalarınız artabilir. Hafifleyip rahatlıyor, gevşiyorsunuz.

KOVA

Ailevi işler sizi çok meşgul edebilir. Enerjinizi somut konulara odaklayabilirsiniz. Özellikle babaya ait konularda değişim teması öne çıkabilir. Sizi harekete geçiren bu haberlerden sonra yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Evdeki işleri tamamlamak kendinize dönmenizi sağlayabilir. Günü verimli geçirmelisiniz.

BALIK

İletişim konuları üzerine yoğunlaşacaksınız. Alacağınız haberler sizi pratik konular ya da parasal işler üzerinde düşünmeye itebilir. Hayatınıza yenilik katmayı düşünebilirsiniz. Eğitimle ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Gün içinde sıklıkla dışarı çıkmanız gerekebilir. Yazışmalar ve yakın ziyaretler yapmanız oldukça mümkün görünüyor.



Çok Okunanlar

2024-09-21 23:32:09