Yazarlar >> Milliyet


ÖĞLE SAATLERİ DAHA VERİMLİ OLABİLİR


Link [2022-10-20 18:14:39]



Öğle saatlerinde ışıkların uyumu iş birliği yapmak ve sosyal alanda verimli olmak için uygun koşullar getiriyor. Hedeflerimize odaklanabiliriz. Aşkta ve beraberliklerde etkileme yönünde güçlü bir çaba içinde olabiliriz. Günün ilk yarısındaki imkanları iyi değerlendirmeye bakalım. Grup çalışmaları, arkadaşlıklar açısından olumlu yönde kullanılabilir. Dışadönük işlerde daha başarılı olabiliriz. Ancak tasarruf etmekte zorlanabiliriz. Kişisel çekişmelere girmemeliyiz.

KOÇ: Bugün sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlar içinde olabilir, çocuklarınıza ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise sorumluluklarınız artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlarla daha kolay adapte olabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeminize gelebilir.

BOĞA: Sabah ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmiş kalan konular yeniden ortaya çıkabilir ve bu konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

İKİZLER: Bugün son derece hareketli bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmalar nedeniyle işlerinizde gecikmeler yaşayabilir ve bu yüzden biraz strese girebilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar kulağınıza gelebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık konularında aile büyüklerine desteğiniz gerekebilir.

YENGEÇ: Sabah saatleri parasal konularla ilgili bazı endişeleriniz olabilir. Ancak yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi toparlayabileceğiniz bir gündesiniz. Günün ikinci yarısı için yardım almanızda fayda var. İletişim temponuzun yoğunluğu arasında işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi de etkileyebilir. Yeni haberler alabilirsiniz.

ASLAN: Bu sabah daha çok kişisel hassasiyetinizin olduğu konulara eğilmeniz gerekebilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. İletişimle ilgili işlerinizde gelişmeler olabilir. Kişisel konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Günün ilerleyen saatlerinde parasal konularda daha aktif olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Eğitim ile ilgili konularda bazı gelişmeler yaşanabilir.

BAŞAK: Sabah saatlerinde yaşanacak bazı belirsizlik sizi gerebilir ve hayatınızın kontrolünün elinizde olmadığını hissettirebilir. Yeni başladığınız işleri sağlam bir temele oturtmak için çabalayabilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için önünüze fırsatlar çıkabilir. Günün ikinci yarısında hassas olduğunuz konular ön planda olabilir. Beklemediğiniz yerlerden destek alabilirsiniz.

TERAZİ: Sabah saatlerinde geleceğinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Hayatınızın gidişatı konusunda sağlam adımlar atmanız gerekebilir. Günün ikinci yarısında belirsizlikler ve kontrolünüz dışında gelişen olaylar canınızı sıkabilir. Aşk hayatınızda huzursuzluklar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz.

AKREP: Sabah saatlerinde özgüveninizin daha yüksek olacağı bir gündesiniz. İşlerinizi öğleden önce bitirmeniz çok faydalı olabilir. Beklentide olduğunuz konuları yine sabah saatlerinde başlatabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında geleceğinizle ilgili konularda para harcayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

YAY: Tüm gün boyunca işle ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bürokratik konularda gerilmenize neden olacak şartlar oluşabilir. İşteki sorumluluklarınız artabilir. Günün ikinci yarısında gelecek konuları ön plana çıkabilir. İş hayatınızdaki dikkatli olmanızda fayda var. Zihninizin dağılmasına izin vermemelisiniz.

OĞLAK: Bugün ortaklı konularla ilgili strese kapılabilirsiniz. Para kontrolünün son derece önemli olduğu bir gündesiniz. Öğleden sonra yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı yönlerinden bakabileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydedebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

KOVA: Sabah saatlerinde çoğunlukla eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Karşınızdakilere uyum göstermeniz ve çok sabit fikirli olmamanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden rahatlamış olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda konular daha sıkışabilir. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var.

BALIK: Günün başlangıcında endişe duyduğunuz konular gündeminizi büyük ölçüde meşgul edebilir. Finansal konularda korkularınız yüzünden yanlış kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Günün ikinci yarısında eşinizle veya ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. Eşinize zaman ayıracağınız bir gündesiniz. Keyif alacağınız planlar yapabilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-21 00:34:20