Yazarlar >> Milliyet


Müzik polisi online


Link [2022-07-20 11:16:19]



ÇUKUR

Bu sene Demet Akalın’sız bir yaz geçireceğinizi mi sandınız? Yine sürpriz yaparak bombayı beachlerin ortasına attı Demet Akalın. Sözü müziği sevgili Sinan Akçıl’a ait olan, aranjörlüğü ise sevgili Ozan Doğulu’ya ait olan şarkı ilk geceden Spotify’da Türkçe Pop kategorisinde 1 numaradan giriş yaptı. Bu kadar yoğunluğun arasında hangi ara stüdyoya girdi, hangi ara klip çekildi, hangi ara şarkı bulundu gerçekten çok tebrik ediyorum. Ben özellikle kapak fotoğrafına bayıldım. O kadar soft ve sade olmuş ki çerçeveleyip duvara asmalık. Klibi merakla bekliyorum.

KÜSTÜM NE DEMEK

Arka arkaya ne muhteşem geldin öyle Yeşim Salkım! “Niye Hayat” gibi, muhteşem bir şarkıyla yaza bombasını bıraktı. Sözü müziği canım Bade Derinöz’e ait olan “Küstüm Ne Demek” en çok istek alan şarkıların arasına girmeyi başardı bile. Şarkının sözleri, Yeşim’in muhteşem tınıları ve sesi nefis! Spotify listeme eklendi bile. Klibi de ayrı güzel olmuş, bayıldım.

MASUM DEĞİLİZ

Sezen Aksu şarkıları kıyafet gibidir; herkes tarafından giyilir, bedenlerime göre değişir. Sevgili Koray Avcı da o kadar güzel bir bedende bir şarkı seçmiş ki tekrar hayat katmış şarkıya. Şu zamanda sesimizi duymuş ki “Masum Değiliz” demiş. Evet, gerçekten hiç birimiz masum değiliz. Zaten Koray’ın sesi ve tınısı muazzam, kötü olması imkansız. Kısa süre içerisinde hızla listelere girmeye başlamış bile. Klibine de ayrıca bayıldım.

ÜZÜLDÜN MÜ

Uzun bir aradan sonra “Üzüldüm mü” ile sonunda geri dönüş yaptı Elif Kaya. Sesini ve yorumunu çok severim, o yüzden bu kadar ara vermemelisin Elif! Sözü müziği Hüseyin Memedoğlu‘na ait şarkının klibinin yönetmenliğini de Silvyo Behmoaras üstlenmiş. Şarkıyı ilk dinlediğimde beni hemen içine aldı; sound ve sözler o kadar muhteşem olmuş ki bu kadar güzel iş çıkmış ortaya. Hemen Elif’e mesaj attım, bu şarkı çok iyi hemen köşemde bahsedeceğim diye. Klibini izlediğimde de şarkı kadar hakkını vermişti bile. Bu yaz çok duyacağız, hatta kışımızı bile götürür.



Çok Okunanlar

2024-09-23 14:25:14