Yazarlar >> Milliyet


Merkür ve Mars burç değiştiriyor


Link [2022-07-05 13:58:26]



Bugünlerde yeni koşullar ve bizi maddi konularda daha hassas davranmaya yönelten durumlar var. Merkür’ün Yengeç burcuna ilerlemesi sezgilerimizi, duygusal isteklerimizi öne çıkarırken, Mars’ın Boğa burcuna girmesi parasal alanda pürüzlerin olabileceğini anlatıyor. Aşkta ve harcamalarda inatçı ya da ısrarcı olabiliriz. Ailevi önem taşıyan konulara yönelebiliriz. Akşam fedakârlıklar gündeme gelebilir.

Koç:Güne öncelikle elinizdeki işleri tamamlayarak başlamak ve daha sonra başka gündemlere eğilmekte fayda var. İlerleyen saatlerde ortaklıkları ve yakın arkadaşlıkları içine alan önemli gelişmeler olabilir. Akıcı şartları lehinize çevirin. Yenilikler de göz çarpacak. İşbirliği içinde hareket etmek ilerleyen dönemlere önemli bir yatırım olacaktır.

Boğa:Bugün kendinizi tamamen yaratıcı işlere adayabilir, dikkat çekici sonuçlar alabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerine kadar biraz keyif alacağınız ortamlar yaratın.İş arkadaşlıkları ve ortak yapılması gereken konular öne çıkacak. Daha etkin ve kararlı olmanız gereken bu dönemde aşırı yorgunluk yaratacak işleri ertelemek gerekebilir.

İkizler:Çok daha kararlı ve planlı hareket ettiğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklarınızı tamamlamış ve evinizle ilgili tüm gelişmelerin üstesinden gelmiş olmanız sizi rahatlatabilir Günün ilerleyen saatlerinde sosyal çalışmalara yönelik planlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecan yaratan etkiler sizi harekete geçirecektir. Sosyal çevreniz genişliyor.

Yengeç:Çevrenizdeki hareketlilik size enerji vermeye devam edecek. Ancak sizi bağlayan konular ve kardeşlere ilişkin sorumluluklar öne çıkabilir. Sakin olmalısınız. Ailede olup bitenler, onların sizden beklentileri doğrultusunda hareket etmeniz gerekecek. Evde düşünülen değişiklikleri yardımlaşarak tamamlamaya gayret edin.

Aslan: Yeni planlar ve girişimler adına son derece disiplinli hareket edeceğiniz bir gündesiniz. İşle ilgili konular ve maddi kaygıların sizi yolunuzdan döndürmesine izin vermeyin. Geçmişten beklediğiniz paraları sorgulamanızda ve ödemeler dengenizi planlamanızda fayda var. Harcamalarınızı dengelemek, konsolide bir bütçe yapmak gerekebilir.

Başak: Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken yeni karar ve iş odaklı planlar içinde olabilirsiniz. Kuruntuları bırakmalı, gevşemeye çalışmalısınız. Öne çıkan düzen ve sağlığa ilişkin planlarınızı tamamlayın. Maddi durumunuzda yaşanan kaygıları bırakın. Vakit varken, bütçenizi planlamak, iş önerilerini değerlendirmek gerekiyor.

Terazi: Sizi kısıtlayan ve kafanızı karıştıran belirsizlikler geri planda kalmaya başlıyor. Elinizdeki işleri tamamlayın. Daha sonra Ay burcunuza geçerek size pozitif etkiler sunacak. Sosyal açıdan hareketlenen hayatınıza yönelmek, kişisel hedeflerinizi netleştirmek, önemli kararlarınıza sıkı sarılma dönemi. İlişkilerde ise sakin kalınmalı.

Akrep:Yeni planlar ve girişimler adına son derece disiplinli hareket edeceğiniz bir gündesiniz. İşle ilgili konular ve maddi kaygıların sizi yolunuzdan döndürmesine izin vermeyin. Geçmişten beklediğiniz paraları sorgulamanızda ve ödemeler dengenizi planlamanızda fayda var. Harcamalarınızı dengelemek, konsolide bir bütçe yapmak gerekebilir.

Yay:İş hayatınızda yeni konular ve organize olunması gereken işler gündeminizi oluşturacak. Dinamik planlar yapabilir, işlerinizi tamamlamaya yönelebilirsiniz. İlerleyen saatlerde grup odaklı konular içinde yer alacaksınız. Ancak başkalarının önerilerine yakın durmalısınız. Fikir birliği içinde kalarak çok iş üretebileceğiniz şartlar olacak.

Oğlak:Yurt dışı işler ve fikir alışverişleri gündemde… Uzaklardan gelecek haberlerle işlerinizde olumlu bir mesafe kat edebilirsiniz. Tanıtım ve pazarlama konularınızı titizlikle hayata geçirebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde kararlı olacağınız, hedefe odaklı zamanlar yaşanabilir. İş ilişkilerinde kontrollü ve ortak hareket etmenin yordamlarını deneyin.

Kova: Ortaklaşa maddi konularda kaygılarınızdan arınıyorsunuz. Yeni kaynaklar ve borçların tanzimi konusundaki kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde tam da aradığınız özgürlük içinde hareket edeceksiniz. Medya ve iletişim konuları hareketlenebilir. Yazışmalar, haberleşme gerektiren işler, ortak eylemler öne çıkıyor.

Balık:İlişkilerde karşı tarafa daha fazla destek olmanız gereken gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni öneriler almak ve getirileri üzerinde düşünmek fayda sağlayabilir. İlerleyen saatlerde ortak para konuları önem kazanıyor. Özellikle ortak giderler ve ödemelerin üzerinde ciddiyetle durma zamanı. Duygusal açıdan güven arayışınız söz konusu.



Çok Okunanlar

2024-09-23 18:29:08