Magazin >> Milliyet Magazin


Masterchef'te son tabağını yaptı! Yarışmaya veda eden isim belli oldu


Link [2022-10-10 01:04:20]



Masterchef'te bu akşam bir yarışmacı hayallerine veda etti. İlk aşamada eleme adayları Tayfun, Burak, Gamze, Tolga, Metin ve Şule yer elması ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Gamze birinci, Tayfun ise ikinci olarak ilk yemekle potadan çıktı. Daha sonra potadan çıkan isim Metin oldu. Son 3'e kalan Burak, Tolga, Şule; Somer Şef'in tabağını yapmak ve Masterchef macerasına devam etmek için yarıştı.

Yarışmacılar zorlu tabağı yapmak için büyük mücadele verdi. Somer Şef'in yaptığı tabağa en yaklaşan isim Tolga oldu. Böylelikle Tolga, Masterchef'te elenmekten kurtuldu.

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Şef tabağını yapamayarak Masterchef Türkiye hayallerine veda eden isim Şule oldu. Şule yedeklerden yarışmaya en son katılan isimdi. Burak yaptığı açıklamada, "Burası çok stresli ve umarım haftaya iyi bir Burak ile gelirim." dedi. Burak şeflerden toparlanması için uyarı aldı. Burak daha sonra kulise döndü.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Şeflerden övgü alan Şule elendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Ağlamak istemediğini belirten Şule şu açıklamalarda bulundu: Aşçı değilim zaten, buralara kadar gelebilmek gurur verici. Hatam olduysa, yanlış bir şey yaptıysam affola. Çok fazla bir şey söyleyemeyeceğim, sizleri tanımak çok güzeldi. Son yemeğimi yaptığımı düşünmemiştim.



Çok Okunanlar

2024-09-21 09:56:18