Magazin >> Milliyet Magazin


MasterChef'te kim elendi? 11 Aralık MasterChef'e veda eden isim Büşra mı, Ayaz mı, Kıvanç mı, Burak mı?


Link [2022-12-11 23:52:19]



TV8'de lezzet serüveni devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım hafta boyu tezgah başında tüm enerjileri ile kıyasıya rekabet etti. Art arda kaybeden kırmızı takımdan üç isim potada yerini alırken mavi takımdan ise sadece Kıvanç eleme adayı oldu. Pazar akşamı iki aşamalı oyunla potadaki dört isim elenmemek için mücadele ediyor. İşte, MasterChef'te kazanan ve kaybeden...

11 ARALIK MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

İki takım yarışmacıları hafta boyu son 7'ye kalabilmek için büyük çaba sarf etti. Takım oyunları sonunda ise kırmızı takımdan üç, mavi takımdan da 1 yarışmacı eleme potasında yerini aldı.

Haftanın eleme adayları Kıvanç, Burak Kaya, Ayaz ve Büşra olmuştu. Pazar akşamı dört isim, iki aşamalı eleme oyununa çıktı. İlkinde muşmula ve yer fıstığı ile yaratıcı tabaklar çıkarmaları istendi. Yarışmanın ikinci aşamasında da MasterChef'in en zor tabağı istendi.

İlk turda çıkarılan tabaklar şefler tarafından değerlendirildi ve puanlar verildi. Ayaz ilk oylamada 19, Kıvanç 20, Burak Kaya 15, Büşra ise 15 puan aldı. Dört isim ikinci aşamaya geçti.

Mehmet Şef, ''MasterChef'in en problemli yemeği ile tanıştırıyoruz.'' diyerek kutuyu açtı. Yarışmacılar ikinci aşamada uskumru dolma yapıyor.İkinci puanlamada sonucunda da Ayaz 39 puan aldı ve potadan ilk çıkan isim oldu. Kıvanç'ın 38 puan alması eleme potasından ikinci çıkmasını sağladı. Burak Kaya 35 puanla yarışmaya devam ediyor.

Büşra'nın balığının yırtık olduğunu belirten şefler toplamda Büşra'ya 23 puan verdi ve yarışmaya veda eden son isim Büşra oldu.



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:32:48