Magazin >> Milliyet Magazin


MasterChef'te elenen isim belli oldu! Gözyaşları içinde ayrıldı


Link [2022-11-07 02:32:19]



MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında, MasterChef hayallerine veda eden isim belli oldu. Kırmızı ve mavi takımlar hafta boyu kıran kırana mücadelesini sergiledi. Takım oyunları sonunda 6 isim eleme potasına girdi. Fatma Nur ve Görkem'in kaptanlığı ile gerçekleşen yarışlar sonunda belirlenen eleme adayları arasından MasterChef'e bir isim veda etti.

6 yarışmacı son tura kalmamak için verilen çemen ürünüyle yaratıcı tabaklar çıkarmaya çalıştı.Yağız, Barış, Büşra, Burak Kaya, Fatma Nur ve Serpilay arasından 3 isim bu hafta elenmekten kurtuldu ve son 12'ye kaldı. Gecenin en iyi yemeği Burak Kaya'nın oldu. Oyunun ikincisi Büşra, üçüncüsü ise Fatma Nur oldu.

Son üçe kalan Yağız, Barış ve Serpilay elenmemek için Mehmet Şef'in tabağını yaptı. Yarışmacılara 45 dakika verildi. Mehmet Şefin yaptığı tabağa en yaklaşan ve Masterchef macerası devam eden yarışmacı Yağız oldu. Son ikiye Barış ve Serpilay kaldı.

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Gecenin en az başarılı tabağını yaparak veda eden yarışmacı Serpilay oldu. Serpilay elendiğini öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Serpilay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Buraya gelmek benim için çok önemliydi. Size, ekibe çok teşekkür ederim. Burası bir yemek yarışması ama psikoloji gerçekten çok etkiliyor insanı. Benim yolum bu kadarmış. Buraya gelmek bile çok büyük bir başarı. Tatlımla unutmadınız beni çok teşekkür ederim.



Çok Okunanlar

2024-09-20 13:33:29