Yazarlar >> Milliyet


MANİPÜLASYON HİSSEDEBİLİRİZ


Link [2022-10-17 07:42:19]



Ailevi konular, bizi bağlayan koşullar içinde olabiliriz. En iyisini yapma tutumundayız. Başarılı olmak ve hedefimize ulaşmak için odaklı olabiliriz. Akşam görüşmeler ve anlaşmalar gündeme geliyor. İlişkilerde beklentiler önem kazanıyor. Karşılıklı konularda, ailevi alanda bizi daha ciddi düşünmeye ve hareket etmeye yöneltebilecek durumlarla karşılaşabiliriz. Duygusal baskı kurabilecek konuşmalar içinde olabiliriz. Zorlayan, yaralayan olaylar dikkat çekebilir.

KOÇ: Haftanın ilk gününde ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bazı konuların ilerlemesi için daha fazla çaba göstermelisiniz. Güvenlik konularıyla uğraşmanız söz konusu olabilir. Toprak veya emlak işleriniz sizi zorlayabilir. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz.

BOĞA: Bugün zihinsel olarak son derece yoğunsunuz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylar sizi etkileyebilir. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapmanız gerekebilir. İşlerinizi yoluna koymak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmanız gereken bir gündesiniz. Ticari konularda yeni kararlar sizi zorlayabilir. Sözleşmelere dikkat etmelisiniz.

İKİZLER: Bugün yeni başladığınız işleriniz için biraz daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Ödemeler ile ilgili konularda sizi biraz zorlayabilir. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yönetmek için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizdekilerden yardım almanızda fayda var.

YENGEÇ: Haftanın ilk gününde hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Sosyal konularla ilgilenmek ve yakın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda tartışmalı durumlar olabilir. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Teknik konularla uğraşmanız gerekebilir. Yazışmalarınıza dikkat edin.

ASLAN: Sorumlu olduğunuz konularda bazı gecikmeler, ertelemeler olabilir ve bu durum canınızı sıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni üstlendiğiniz işlere yön vermek isteyebilirsiniz. Baskı altında hissedebilirsiniz.

BAŞAK: Bugün geleceğinizle ilgili planlar büyük ölçüde gündeminizde olabilir. Karşınızdaki otorite figürleriyle uğraşmanın sizi yorabileceği bir gündesiniz. Değişiklik için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Alacağınız destekler üzerinizdeki yükün altında kalkmanızı kolaylaştırabilir.

TERAZİ: İş hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi duygusal açıdan zorlayabilir. İşlerinizi ilerletmek için çok fazla çabalamanız gerekebilir. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Geleceği doğru adım atabilmek için geçmişte kalan işleri bitirmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yön verebilirsiniz. Bugün kendinizi göstermek için gereken mücadeleyi vermenizde fayda var.

AKREP: Yeni şeyler öğrenme isteğiniz artış gösterebilir. Sorumlu olduğunuz konular rutin bir hal alabilir. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Farklı işlere yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdaki kişilerle paylaşmak sizi rahatlatabilir. Gün içinde önünüze çıkan engelleri aşmak istemeniz mümkün. Yönünüzü belirlemek için kendinizi göstermeniz gerekebilir.

YAY: Sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklı konular bugün sizi zorlayabilir. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Güçlü kişileri karşınızda bulabilirsiniz. Duygusal olarak etkileneceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Daha çok ikili ilişkilere ve eşinize odaklı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yazışmalara dikkat edin. Mücadele verdiğiniz işleriniz yön kazandırmak için uğraşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. Sizi uğraştırabilecek konularda duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Bazı konularda dengeyi sağlamak zor olabilir.

KOVA: İşinizle ilgili bitirmeniz gereken işlerde büyük bir yoğunluk olabilir. Kendinizi duygusal olarak değişim içinde hissedebilirsiniz. Önemli konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızı ilgilendiren konular sizin de gündeminizi etkileyebilir. Hizmet aldığınız kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var. İmza attığınız sözleşmelere dikkat edin.

BALIK: Keyif aldığınız şeylere yönelmek için son derece uygun bir gün. Kendinizi şımartabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Duygusal olarak zorlanacağınız konular gündeme gelebilir. Güçlü kişilerle karşı karşıya gelmeniz mümkün.



Çok Okunanlar

2024-09-21 03:31:00