Eğitim >> Milliyet Eğitim


Küvöz Nedir, Ne İşe Yarar? Bebekler Neden Küvöze Alınır?


Link [2022-04-20 04:51:09]



Küviz, dünyaya hastalıklı bir halde gelen bebeklerin iyileşme süreçlerinin hızlanması ve dışsal belirli olumsuz faktörlere karşı dirençli olması için belirli süre müdahale edilen yer olarak geçmektedir. Küvözde bebekler tam bir kontrol altına olmaktadır. Bebeğin bakımı profesyonel ekip ve hemşireler aracılığıyla yapılmaktadır.

Küvöz Nedir, Ne İşe Yarar?

Küvöz, gelişimleri ve sağlığının normal seviyeye ulaşması için belirli tedavi yöntemlerinin uygulandığı alan olarak tanımlanması mümkündür. Küvöz de olan tedavi süreçleri oldukça yaygın olan ve bebek için hayati durum taşıyan bir süreçtir. Bu süreçte yeterli oksijen seviyesi ve beslenme imkanı sağlanmaktadır.

Bebekler Neden Küvöze Alınır?

Küvöze alınan bebekler, belirli oranlarda iyileşme süreçleri desteklenir ve ek ilaçlar ile yaşama tutunması sağlanmaktadır. Küvöze alınan bebeklerin, sağlık sorunlarından bir sorunun oluşumu ve gelişimin tam oluşmaması halinde genellikle misafir edilmektedir. Söz konusu burada uzman doktorlar sıkı kontrol ve takip süreçlerinin gerçekleştirir. Küvöze alınan bebekler, belirli süre görevli olan kişilerin dışında kimse ile görüştürülmemektedir. Bunun sebebi ise, hijyen kurallarının ve takip işlemlerin en üst sırada olduğu alandır.



Çok Okunanlar

2024-09-23 05:23:24