Yazarlar >> Milliyet


Kuralları gözden geçirebiliriz


Link [2022-09-06 12:14:20]



Oğlak burcundaki Ay, Güneş ile uyumlu açıda duruyor. Böyle zamanlarda eski deneyimlerimizden daha kolay yararlanabiliriz. Yapacağımız bazı değişikliklerle yeni yollar da keşfedebiliriz. Devlete, kurumlara ve kurallara yönelik konular dikkatimizi daha çok çekebilir. Aşkta ve duygusal alanda ise kendimizi sınırlı veengellenmiş bulabiliriz. Olaylara gerçekçi bakalım ve beklentilerimizi gözden geçirelim. İyimserliğimizi kaybetmemeliyiz.

KOÇ: Bugün daha sakin ve soğukkanlı olacaksınız. Bu durum kararlarınızın doğruluğuna ve etkinliğine de hemen yansıyabilir. Başladığınız işlere son şeklini rahatça verme fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Amirlerinizin dikkatini üzerinize çekiyorsunuz. Çalışmalarınızın meyvesini alabilirsiniz. Ayrıca tanınma ve iş konularında da dikkat çekici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Haftanın ikinci gününe sınırlarınızı aşmak için yoğun bir istekle başlayabilirsiniz.Bugün bir süredir bekleyen işlerinizin önündeki engelleri rahatça aşabileceksiniz.Ayrıca hayatınızı sorgulayabileceğiniz anlar da yaşayabilirsiniz. Sizi ruhsal veduygusal açıdan doyuracak kişilerle tanışmak içinde elinize fırsatlar geçecek.Duygularınızı ihmal etmeyin.

İKİZLER: Bugün genel olarak hedeflerinize odaklısınız. Ortaklar ve ortak paralar konularındada önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu arada kendinizi yenileme ihtiyacıduyabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili ciddi adımlar atabilir, belki evlilik belki de çocukyapma konusunda kararlar alabilirsiniz. Tabii bütün önemli kararlarınızın ardından maddi koşullarınızı etkileyen adımlar da atabilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmenizde fayda var, zira fikirlerinize çok sertkarşılıklar alabilirsiniz. Düşünmeden konuşmamanız gereken bir gündesiniz.Tamamlamak istediğiniz projelerinize kesinlikle hız vermeli ve imzalanması gerekenanlaşmaları tamamlamaya çalışmalısınız. Ayrıca mahkemeden beklediğiniz bir haber varsa bugün gelebilir. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

ASLAN: Detayların önem kazandığı ve genel olarak işlerinizde başarılı olabileceğiniz birgününüzdesiniz. Dikkatiniz en üst seviyede. Kariyeriniz ve işinizle ilgili gelişmeleryaşayabilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını almanız yüksek bir olasılık. Yenisorumluluklar gündeme gelebilir. Bu gelişmeler işinize olan bağlılığınızı arttıracak. Gelecekle ilgili planlarınızda hoş değişiklikler olabilir.

BAŞAK: Bugün hayattan keyif alacağınız yaratıcı bir gün yaşayabilirsiniz. Aşktan ve şanstanyana daha motive ve hareketlisiniz. Güzel ve sevimli hediyeler söz konusu olabilir. Eğlence ve zevkleriniz için yapılan harcamalarda artış mümkün. Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üstünüze toplayacaksınız. Zevklerde abartıya kaçmamayı iyi beceriyorsunuz.

TERAZİ: Evinizle ilgili konular ön plana çıktığı bir gündesiniz. Bugün daha önce başladığınıztamirat veya dekorasyon işleriniz varsa nihayet harekete geçilebilir. Hem eviniz hemde size güven ve rahatlık sağlayacak konularda karşınıza ilginç fırsatlar çıkabilir. Meşgul eden yarım kalan işlerinizi tamamlamak için bu fırsatları değerlendirmelisiniz. İlişkilerinize özen göstermenizde fayda var.

AKREP: Bugün sizin için hareketli bir gün olabilir. Aklınızı kullanmanız gereken pekçok durumla karşılaşabilirsiniz. Sorunları hızla olumlu sonuçlara bağlayacaksınız.Kardeşlerinizden haberler alabilirsiniz. Onlar adına da halletmeniz gereken konularolabilir. Ticari konularda bazı girişimleriniz varsa sonuçlarını gün içinde görebilirsiniz.

YAY: Kişisel harcamalarınızda daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Buharcamalar sizin gelecekteki gelirlerinizi arttıracak yatırımlar şeklinde olmalı. Parakonularında endişelenmeye oldukça yatkınsınız. Kendinizi evhama kaptırmayın.Harcamalarınız dışarıdan bir parça keyfi gözükebilir. Ancak kariyeriniz için gerekli olduğunu unutmayın.

OĞLAK: Geleceğinizle ilgili en önemli kişinin kendiniz olduğunu fark etmeniz açısından sonderece güzel bir gün. Sadece sizi ilgilendiren, sizi geliştirecek şeyleri planlarınızakatmaktan çekinmeyin. İlişkilerinizde de bu konuda size destek olacak gelişmeleryaşayabilirsiniz. Ay burcunuzda ilerlerken kişisel sorunlarınız üzerindedüşünebilirsiniz.

KOVA: Bugün hayatınızı kendi doğal akışına bırakmaya çalışmanız huzur bulmanızısağlayabilir. İçinde bulunduğunuz durumların detayları ile kendinizi boğmayın. Daharahat ve daha geniş düşünmelisiniz. Olaylar size yaşamın heyecanlı ve sürprizli yönlerini göstermeye çalışacak. Kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatları gözden kaçırmayın. Sezgilerinize güvenin.

BALIK: Kendinize koyduğunuz sınırları gevşetme vakti geldiği bir gündesiniz. Bugün arkadaşlarınızla birlikte yeni ortamlara girmeniz iyi olacak. Yeni insanlarla vefarklı fikirlerle karşılaşacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bazı amaçlarınızı hatırlamanızda mümkün. Sizi mutlu edecek bu hedefleri hayata geçirmek için aklınıza güzel fikirler gelebilir.



Çok Okunanlar

2024-09-22 08:48:30