Yazarlar >> Milliyet


Koç burcunda dolunay hayatımıza neler getiriyor ?


Link [2022-10-08 00:02:30]



Dolunay özellikle ilişkilerimizdeki dengeye dikkat çekiyor

Sevgili okurlar, yarın 9 Ekim’de Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dönemde öncü burçlarda bir vurgu görüyoruz. Bu dolunay özellikle karar almak, harekete geçmek ve önemli değerlendirmeler yapmak açısından hayatımıza yeni bir canlılık getirmekte. Koç-Terazi ekseni kendimizi nasıl tanımladığımız ve başkalarından ne beklediğimiz ile yakından ilişkilidir. Dolunay civarında ilişkilerimizde, evliliğe ve ortaklıklara ait konularda önemli muhasebeler ve sonuçlar yaşayabiliriz. Nihai kararımızı vermek ve tek başına hareket etmek yönünde özellikle hızlı davranabiliriz. Böyle zamanlarda hukuki konular, davalar ya da kimi zaman muhalefet içeren koşullar da dikkat çekebilir. Dolunayın 10. Evde gerçekleşiyor olması enerjimizi iş ve sorumluluklarla ilgili konulara da yöneltebileceğimizi göstermekte.

Dolunay haritasında Yengeç burcunun yükselmekte olması bu dönemde bizi duygusal açıdan meşgul eden, kimi zaman savunma ve koruma gerektiren konuların, ailevi meşguliyetlerinde önemli olduğunu açıklamakta. Dolunayın Venüs ile karşıtlığı denge ve uyum yaratmanın önemli olduğunu ancak bu durumun oldukça kaprisli ve farklı pazarlıklara açık olduğunu da anlatmakta. Venüs Terazi burcunda olmakla birlikte, bu dönemde Güneş ışınları altında kaldığı için, gerçek gücünü rahat bir şekilde ortaya koyamamakta. Bu nedenle aşkta, ortaklı konularda ve anlaşmalarımızda daha çok arayış içindeyiz. Diğer yandan dolunay civarında Pluton da Oğlak burcunda düzgün hareketine dönmekte. Bugünlerde işle ilgili, kurumsal konular, devlete ait işlerde ve sorumluluklarda değişen, yenilenen koşullar dikkat çekiyor. Üzerimizde daha yoğun ve yenileyici, gücümüzü ortaya çıkarmamızı isteyen baskılar hissedebiliriz.

Yükselen burcunuza göre bu dönemde hangi konular vurgulanıyor ?

Yükselen burcunuz Koç ise bu dönemde şahsi alanda yeni adımlar ve cesaret gerektiren konular söz konusu. İlişkilerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Duygusal reaksiyonlar verebilirsiniz. Eve, ailenize, toprağa yönelik konular da dikkat çekebilir. Boğa ise bu dönemde istikrarınızı zorlayan, hassas kılan koşullar var. Tam olarak sonunu göremediğiniz ani adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevreniz, aileniz ya da kardeşlerle ilgili konularla, ziyaretlerle daha çok ilgili olabilirsiniz. İkizler ise bu dönemde gruplar ve arkadaşlar arasında daha hareketli olabilirsiniz. Yaratıcı konulara, aşk hayatına da vurgular var. Maddi alanda yeni adımlar dikkat çekiyor. Yengeç ise bu dönemde işiniz, kariyeriniz ve sorumluluklar alanında oldukça etkin hareket edebilirsiniz. Bu konularda yeni başlangıçlar ve cesaret gösterebileceğiniz adımlar içindesiniz. Başarıya yakınsınız. Aslan ise bugünlerde yeni insanlar ve çevreler hayatınıza farklı görüşler getirebilir. Olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Uzaklarla, yabancılarla ilgili işler de önemli. Ancak bazı elde olmayan nedenler ve koşullar nedeni ile hassasiyetler de artıyor. Başak ise bu dönemde borçlar, alacaklar, vergi ve yatırımlarla ilgili konular yanında kimi zaman sizde endişe uyandıran ani durumlar da dikkat çekebilir. Kazançlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

Yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde evliliğiniz, eşinize ya da karşılıklı konulara yönelik değerlendirmeler var. İlişkilerinizde daha çok denge arayabilirsiniz. Davalı durumlar gündeme gelebilir. Ailenizi ve iş hayatınızı ilgilendiren pek çok yeni adım atabilirsiniz. Akrep ise bu dönemde sağlığınız, çalışma ortamınıza ait konular daha fazla ilgilenme gereği doğurabilir. Enerjinizi doğru yönde kullanmaya bakın. Uzaklarla, yabancılarla ilgili konularla da yakından ilgilenebilirsiniz. Yay ise bu dönemde sevdiklerinizi, çocuklarınızla ilgili konuları ve genel olarak yaratıcı olmak, kendinizi göstermek isteğiniz ile ilgili vurgular var. Aşk hayatınızda yeni bir karar gündeme gelebilir. Bu arada duygusal açıdan, ya da ailevi durumlar içinde bağlayıcı durumlar, hassasiyetler gündeminizde olabilir. Oğlak ise bu dönemde pek çok önemli alanda değişiklikler ve başlangıç isteği dikkat çekmekte. Ev ve evlilik hayatınıza yönelik adımlar var. Ancak sizi karşılıklı konularda bağlayan, kimi zaman muhalefet çıkaran koşullar da söz konusu. Saka ise bu dönemde kafanızı meşgul eden bir hareketlilik, zihinsellik ve çevresel değişiklikler dikkat çekiyor. Yeteneklerinizi seferber edebilirsiniz. Eğitsel işler, yolculuklar da olabilir. Ancak iş ortamındaki değişiklikler de dikkat çekici olabilir. Balık ise bu dönemde yeni kazançlar yaratmak, işe girmek ya da gelirlerinizi ilgilendiren konulara odaklanmanız mümkün. Cesaretinizi iyi kullanmaya bakın. Kendinizi yaratıcı alanda, aşkta daha girişken hissedebilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-21 10:46:27