Yazarlar >> Milliyet


Kendimize güveniyoruz


Link [2022-12-12 08:16:20]



Ay, Aslan’da ilerlerken kendi fikirlerimize güveniyoruz. Belirli bir inancı, düşünce vurgulamak ve kişiliğimizi göstermek için kararlı davranabiliriz. Bugün aynı zamanda işe yönelik konular, uzun bir süredir üstünde çalıştığımız konuları sonuçlandırmak adına da çok şey yapabiliriz. Otorite sahibi kişilerle görüşmeler önemli. Bugün yönetsel işlere, yöneticilere önemli bir vurgu var. Kişiliğimizi ortaya koyarken daha ılımlı olmaya çalışalım.

KOÇ: Hayattan keyif aldığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize daha çok yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapma isteğiniz artabilir. Aşk hayatınız renklenebilir. Kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

BOĞA: Evinizle ilgilenmek isteyeceğiniz bir gün. Ailenizde geçmişle ilgili konular açılabilir. Gün içinde evinizin içini değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Sevdiklerinizle güven duyduğunuz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ise kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilir. İş hayatınızda başlangıçlar söz konusu olabilir.

İKİZLER: Gündeminiz son derece hareketli olabilir. İş hayatınızda yazışmaların ve konuşmaların yoğunluğundan kendinize zaman ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde zorlanabileceğiniz durumlar ortaya çıkabilir.

YENGEÇ: Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizle ilgili yeni konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yeni başlangıçlar için fırsat yakalayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir.

ASLAN: Daha çok kişisel ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz. Bedene ait bazı konular ön plana çıkabilir. Kendinizi daha fazla gösterme isteği içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklikler yapma isteğiniz artabilir. Kendinizi farklı ve yeni konulara hazırlayabilirsiniz.

BAŞAK: Gün boyunca yeni başlattığınız işlerle ilgili belirsizliklerden dolayı gerginlik ve endişe yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilme ve insanlardan uzaklaşma isteğiniz artabilir. Öne çıkmanız veya kendinizi göstermeniz gereken konularda atılgan davranmakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde biraz mücadele etmeniz gerekebilir.

TERAZİ: Gelecekle ilgili planlarınız için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekmeye başlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Yeni ortamlarda farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda sorunlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerinizde baskı altında kalabilirsiniz.

AKREP: İş hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğiniz bir gün. Gösterdiğiniz çabaların karşılığını alabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olacağınız işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Gün içinde kişisel konularınızla ön plana çıkabilirsiniz. Teknik işlerle ilgilenebilirsiniz.

YAY: Hayallerinizle ilgili yeni adımlar atmaya karar verebileceğiniz bir gün. İşlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkilerinize fazla özen göstermeniz gerekebilir.

OĞLAK: Endişe duyduğunuz konularda mücadele vermeniz gerekebilir. Finansal konularda yenilenme içine girebilir, sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızdaki konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Bazı konuları ilerletmek adına yeni adımlar atmanız söz konusu olabilir. Kişisel açıdan daha güçlü olabilirsiniz.

KOVA: Çoğunlukla eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize yön vermek için planlar yapabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminiz önem kazanabilir.

BALIK: Çalışma hayatınızla ilgili koşullar biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın arasında dikkat çekeceğiniz, ön plana çıkacağınız işler yapabilirsiniz. Zorlayan koşullara önem vermelisiniz. Çalıştığınız arkadaşlarınızın sorunlarına ortak olmanız gerekebilir. İşlerinize yön verebilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-16 23:02:10