Yazarlar >> Milliyet


KENDİMİZE GÜVENİYORUZ


Link [2022-12-05 11:32:20]



Ay, Aslan’da ilerlerken fikirlerimize güveniyoruz. Belirli bir inancı, düşünceyi vurgulamak ve kişiliğimizi göstermek için kararlı davranabiliriz. Uzun süredir üstünde çalıştığımız konuları sonuçlandırmak adına da çok şey yapabiliriz. Otorite sahibi kişilerle görüşmeler önemli. Yönetsel işlere önemli bir vurgu var. Kişiliğimizi ortaya koyarken ılımlı olalım. Öğle saatlerinde kendimizi kaptırdığımız durumlar yaşanabilir. Bu saatlerde duygularımıza kapılmamaya bakalım. Günün ilerleyen saatlerinde daha ciddi düşünceler içinde olabiliriz.

KOÇ: Bugün hayattan keyif aldığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapma isteğiniz artabilir. Aşk hayatınız renklenebilir. Kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

BOĞA: Evinizle ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ailenizde geçmişle ilgili konular açılabilir. Gün içinde evinizin içini değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte güven duyduğunuz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ise kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilir. İş hayatınızda başlangıçlar olabilir.

İKİZLER: Bugün gündeminiz son derece hareketli olabilir. İş hayatınızda yazışmaların ve konuşmaların yoğunluğundan kendinize zaman ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde zorlanabileceğiniz durumlar ortaya çıkabilir.

YENGEÇ: Haftanın ilk gününde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizle ilgili yeni konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yeni başlangıçlar için fırsat yakalayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir.

ASLAN: Bugün daha çok kişisel ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz. Bedene ait konular ön plana çıkabilir. Kendinizi daha fazla gösterme isteği içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Fiziksel görünümünüzle ilgili değişiklikler yapma isteğiniz artabilir. Kendinizi farklı ve yeni konulara hazırlayabilirsiniz.

BAŞAK: Gün boyunca yeni başlattığınız işlerle ilgili belirsizliklerden dolayı gerginlik ve endişe yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilme ve insanlardan uzaklaşma isteğiniz artabilir. Öne çıkmanız, kendinizi göstermeniz gereken konularda atılgan davranmakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele etmeniz gerekebilir.

TERAZİ: Gün boyunca gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekmeye başlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Yeni ortamlarda farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerinizde baskı altında kalabilirsiniz.

AKREP: İş hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Şimdiye kadar gösterdiğiniz çabaların karşılığını alabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olacağınız işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Gün içinde kişisel konularınızla ön plana çıkabilirsiniz. Teknik işlerle ilgilenebilirsiniz.

YAY: Gelecek hayallerinizle ilgili yeni adımlar atmaya karar verebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkilerinize daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

OĞLAK: Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele vermeniz gerekebilir. Finansal konularda yenilenme içine girebilir, aynı zamanda sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Bazı konuları ilerletmek adına yeni adımlar atmanız söz konusu olabilir. Kişisel açıdan daha güçlü olabilirsiniz.

KOVA: Bugün çoğunlukla eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize yön vermek için planlar yapabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminiz önem kazanabilir.

BALIK: Haftanın ilk gününde çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın arasında dikkat çekeceğiniz, ön plana çıkacağınız işler yapabilirsiniz. Sizi zorlayan koşullara önem vermelisiniz. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın sorunlarına ortak olmanız gerekebilir. İşlerinize yön verebilirsiniz.



Çok Okunanlar

2024-09-20 01:44:36