Yazarlar >> Milliyet


Kalıplardan kurtulalım


Link [2022-07-22 17:00:20]



Boğa burcundaki Ay, sırası ile Uranüs ve kuzey ay düğümü ile yan yana gelecek. Kendimizi daha istekli, tutkulu ve hırslı hissedebiliriz. Yeni kazanç imkanları üzerinde de düşünebiliriz. Bir yandan da, alışık olduğumuz kalıplardan çıkmak bize yeni bir vizyon da kazandırabilir. Aşkta ya da parasal konularda olaylara biraz esnek bakmak iyi olacak. Önemli seçimlerle karşılaşabiliriz. Ancak günün geç saatlerinde kendimizi biraz kıstırılmış hissedebiliriz.

KOÇ:Bugün maddi birikimlerinizi koruma ihtiyacı ile ekonomik davranmak, yaş tahtaya basmamak isteyebilirsiniz. Bu günlerde imkânlarınız dâhilinde yaşamak, bütçenizi zorlayan şartları aşmak için çaba içinde olacaksınız. Sahip olduğunuz yetenekleriniz ve çalışma gücünüz size kaynak girişi sağlayabilir. Borçların temizlenmesi yönünde adımlar atmanızda fayda var.

BOĞA:Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken, bugün daha da olumlu etkilerle yola çıkıyorsunuz. Sürekliliği olan konulara odaklanabilirsiniz. Sizin için öncelik taşıyan arkadaşlıklar güne hareket katabilir. Duygusal açıdan sizi mutlu edecek, keyfinizi yerine getirecek yeni arayışlar ve haberler göze çarpıyor. Hareketli koşullar devam edecek.

İKİZLER:Gün boyunca duygusal motivasyonunuzu korumakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı dedikodular, kontrolünüz dışındaki konular sizi zorlayabilir. Ancak size keyif getiren konular da gündeme gelebilir. Geçmişten gelen alacaklarınız yeniden öne çıkabilir. Finansal konularda beklediğiniz gelişmelerin gündeminizde yer bulması mümkün.

YENGEÇ:Bugün almış olduğunuz yeni sorumluluklar, takım çalışmalarında yapılan değişikliklerle hızlı geçebilir. Kendi kişisel çabanızla pek çok konuyu yönetebilir, istikrarı koruyabilirsiniz. Dostlarınızın beklentileri yönünde fedakârlıklar yapmanız söz konusu olabilir. Gelecekle ilgili planlarınızda ise iyimser olmaya çalışın. Bu konuda çıtanızı yükselteceksiniz.

ASLAN:Hayatınıza giren değişikliklerin sizi karamsarlığa sürüklemesine izin vermemeniz gereken bir gündesiniz. Gerek aileye ait sorunlar gerekse işle ilgili sorumlulukları aşacak adımlar atabilirsiniz. Ancak üstlerle ilişkilerde daha dengeli ve ölçülü olmanız büyük fayda sağlayabilir. Bu dönemde kardeşler ve yakın çevre ile ilgili konular da gündeme geliyor.

BAŞAK:Uzaklarla ilgili her konuda yeni fikirler üretebileceğiniz, hayatınızda başlayan değişim rüzgârını arkanıza alabileceğiniz bir gündesiniz. Mantık çerçevesinde kalarak, yeni düşüncelerden faydalanma yolunu seçebilirsiniz. Hukuki konularınızda ise destek göreceğiniz etkiler söz konusu olabilir. İşle ilgili size fayda sağlayacak yeni haberler üzerinde durabilirsiniz.

TERAZİ:Bugün hayatınızla ilgili yeni kararlar ve yatırıma odaklı planlar peşindesiniz. Ancak beklentilerde gerçekçi olmanız gerekiyor. Yeni bir borçlanma planı yapmak yerine, sizi kısıtlayan gelişmelere göz atmanız size daha fazla fayda sağlayabilir. Eşin para durumu ya da geçmişten gelen ödemeler sıkıntı kaynağı olabilir. Ortak bütçenin toparlanması yönünde adımlar atabilirsiniz.

AKREP:İş birliği yapmakta zorlandığınız bu günlerde biraz daha sabırlı olmanızda yarar var. Ortaklıkları ve ilişkileri yeniden gözden geçirme süreciniz devam ediyor. Yakın çevrede başlayan paylaşımlar sayesinde çok sayıda destek toplayabilir, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Geçmişten gelen söylentiler ve dedikodular nedeni ila daha dikkatli olmalısınız.

YAY:Bugün her zamankinden daha farklı işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Düzen ve tertip gerektiren konulara odaklanarak günü verimli tamamlayabilirsiniz. Eldeki işleri akıcı ilerletmek adına yeni destekler alabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için adım atmanız adına mükemmel bir gün. Hatta yeni kazanımlar maddi durumunuzu olumlu yönde etkileyebilir.

OĞLAK:Haftanın son iş günü sizin çok daha rahat ve hevesli vakit geçireceğiniz bir gün olabilir. İş ve kişisel konular dışında kalarak sevdiklerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Değişik uğraşlar gevşemeniz açısından size cazip gelecektir. Sevginizi iletmek konusunda ise biraz dışadönük olmaya çalışın. Aşırı güvensizlik yanlış anlamalara neden olabilir.

KOVA:Aile ile bağlarınızda duygusal endişeleri aşabileceğiniz bir gündesiniz. Ev iş konuları iç içe geçmişken daha planlı ilerlemeye çalışmanızda fayda var. Bir yandan da iş hayatında süregelen sorumluluklar kendini gösterebilir. Özellikle bugün pratik olmanızı gerektiren çok sayıda iş önünüze çıkabilir. Çalışma arkadaşlarınızın desteği ile güzel bir atmosfer yaratabilirsiniz.

BALIK:Bugün iyimser bir ruh haline girmenizi sağlayacak pek çok yeni gelişme yaşayabilirsiniz. Eğitim çalışmalarına yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Aynı zamanda duygu ve düşüncelerinizi paylaşacağınız ortamlar, keyifli kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Sakin ve dingin konuşmalar sizde dinlendirici etkiler yaratabilir. Sunumların öneminin artması da söz konusu.



Çok Okunanlar

2024-09-23 12:15:33