Eğitim >> Milliyet Eğitim


Instagram Kaybolan Mesaj Modu Nedir, Nasıl Açılır?


Link [2022-07-22 03:20:19]



Instagram üzerinde fotoğraf ve video paylaşımları yapılmaktadır. Bunun yanı sıra kullanıcılar hem kendi aralarında hem de toplu gruplarda mesajlaşmaktadır. Dm bölümünde yer alan kaybolan mesaj özelliği ise son gelen güncellemeler arasındadır. Kaybolan mesaj özelliğini aktif hale getirmek için kullanıcılar sayfayı üstten aşağı doğru çekerek sohbet kısmını karartmaktadır.

Instagram Kaybolan Mesaj Modu Nedir?

Instagram kaybolan mesaj modu mesajları gizliye alma modlarından biridir. Hem dm kısmından hem de ayarlar içerisinde kaybolan mesaj özelliği aktif hale getirilmektedir. Instagram kaybolan mesaj modu kişinin istediği süre boyunca aktif kalmaktadır.

Instagram Kaybolan Mesaj Modu Nasıl Açılır?

Instagram kaybolan mesaj modu açma işlemleri mesaj bölümü üzerinde gerçekleşmektedir. Sayfanın yukarıdan aşağı doğru çekilmesi ile ınstagram kaybolan mesaj modu da açılmaktadır. Kullanıcıların tamamının hesaplarına gelen bu güncelleme ile mesajlaşma özellikleri de genişlemektedir. Mesaj atmak ya da mesajları gizliye almak isteyen kişiler kaybolan mesaj özelliğini aktif hale getirmektedir.



Çok Okunanlar

2024-09-22 02:16:30