Eğitim >> Milliyet Eğitim


Inbound Nedir, Türkçesi Ne Demek? Inbound Ne İş Yapar?


Link [2022-07-22 03:20:19]



Bir yeri aradığımızda yönlendirilmemiz gerekmektedir. Yönlendirme sürecinde karşımıza ise inbound temsilcileri çıkmaktadır. Bu temsilciler çağrı merkezi temsilcileri olarak karşımıza çıkmaktadır. Çağrı merkezinde bulunan bu kişiler ulaşmak istediğimiz yer arasında bir köprü olarak bulunmaktadır.

Inbound Nedir, Türkçesi Ne Demek?

Inbound demek gelen aramayı karşılayan demektir. Bir yeri aradığınızda ilk ulaştığınız kişiler bu kişiler olmaktadır. Inbound Türkçesi ise çağrı merkezi temsilcisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Örneğin bir telefon operatörünü aradığınızda konuştuğunuz kişiler bu kişiler olmaktadır. Bu kişiler sizi asıl görüşmek istediğiniz yere yönlendirmektedir.

Inbound Ne İş Yapar?

Inbound olan kişi telefon aramalarını yönlendiren kişi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kişilerin tek işleri telefon aramalarına cevap vermektir. Bazıları satış yaparak da inbound olmaktadır. Bu kişiler bir çağrı merkezinde çalışan kişiler olmaktadır. Çağrı merkezleri ile anlaşan kurumlar ve işletmeler inboundlar aracılığıyla telefonları kabul etmektedir. Bunun dışında günümüzde oldukça popüler olan bir meslek olmaktadır. Telefonlara cevap veren bu kişiler kendilerine verilen farklı görevleri yerine getirmektedir. Müşterilerin ilk konuştuğu kişiler olarak belli bir sorumlulukları vardır.



Çok Okunanlar

2024-09-22 02:20:10