Yazarlar >> Milliyet


Ilımlı olalım


Link [2022-08-26 10:06:20]



Bugün çok erken saatlerdeMerkür, Terazi burcuna ilerledi. İlişkilerimize daha fazla odaklanabileceğimiz günlerdeyiz. Bir düşünceyi, projeyi ortak şekilde ele almak faydalı olacak. İş görüşmeleri açısından da yeni olanaklar var. Sabah saatlerinde esnek olmaya çalışalım.Günün ilk yarısında kişisel alanda aşırı ciddiye aldığımız ve bizi katılaştıran durumlarla karşılaşabiliriz. Bu nedenle olaylara biraz daha yukarıdan bakmak rahatlatıcı olabilir.

KOÇ: Kendinizi hayatın akışına bırakacağınız keyifli bir gün sizi bekliyor. Hayatınıza yenilik ve heyecan katmak, keyif getiren aşk ilişkilerine doğru yol almak için harekete geçebilirsiniz. Değişik hobiler aradığınız bu dönem dikkat çekecek çalışmalarla da tüm gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili bir konu yanında, spekülatif işler, keyiflere gidecek harcamalar gündeme gelebilir.

BOĞA: Gündeminizin çoğunlukla evle ilgili konulardan oluşacağı bir gündesiniz. Evle ilgili bazı önemli kararlar almak, aile içi ilişkileri bir hale yola koymak ihtiyacı duyacaksınız. Özellikle taşınmalar ve güvenlik temaları ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Fazladan harcamalarda kontrollü olmakta fayda var. İş hayatında başlayan iletişim ve getirdiği sorumluluklara da dikkat edin.

İKİZLER: Bugün sizi harekete geçirecek olumlu enerjiler söz konusu. Düşüncelerinizi daha cesursa dile getirebilirsiniz. Gün boyunca eğitimle ilgili temalar ve zihinsel konular daha fazla gündeminizi dolduracak. Sık sık küçük yolculuklar yapmanız gerekebilir ancak aksama ihtimallerini düşünerek ikinci bir plan yapmalısınız. Yazışmalar ve düşüncelerin aktarımında aşırı dayatmacı olmayın.

YENGEÇ: Haftanın son gününde güven arayışınız ve duygusal açıdan sizi tatmin edecek konular üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Sıkı bir çalışma temposu yakalamak, iş hayatında var olan imkânları değerlendirmek istiyorsanız çok uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdan maddi ve manevi destekler alabilirsiniz, işle ilgili bazı önemli gelişmeler olabilir. Bütçenizi, akılcı bir şekilde kullanmaya çalışın.

ASLAN: Haftanın son gününde de burcunuzda ilerlemeye devam eden Ay enerji, heyecan ve yenilik getirmeye devam ediyor. Geçmişi geride bırakıp, yeni konulara yelken açmak isteyebilirsiniz. Kişisel olarak da imajınızda ve tavırlarınızda cesur değişimler yapmak isteğiniz artabilir. Cesaretiniz ve enerjinizle tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz ancak egonuza hakim olmaya çalışın.

BAŞAK: Hafta sonuna yaklaşırken, kendi dünyanıza dönmek, dinlenmeye çekilmekten yanasınız. Sahne ışıklarının üzerinize çevrilmesi gibi bir isteğiniz yok, arka planda kalarak daha rahat çalışabilirsiniz. Kafa karıştıran ve detaylarla uğraşmayı gerektiren işleri sonraya bırakın. Kendinizi eleştirmek ve geçmiş konular yüzünden strese girmektense yaratıcı yönlerinize odaklanın.

TERAZİ: Yeni planlar yapacağınız, gelecekle ilgili kafanızdaki kurguların sizi harekete geçirdiği, heyecanlandırdığı bir gündesiniz. Arkadaş çevrenizle ve sosyal hayatta birçok kişiden destek alabilir, onların da fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Bu gün yeni çevreler ve size getireceği imkânları kullanmaya çalışın. Bu süreçte kurduğunuz yeni arkadaşlıklar yeni fırsatlar anlamına gelebilir.

AKREP: Bugün kariyeriniz sizin için birinci planda. İşinizin geleceğiyle ilgili planlarınıza daha sıkı sarılabilir, bu konuda yeni adımlar atabilirsiniz. Bir taraftan yeni projelere girişirken, bir taraftan da üstlerinizle daha yapıcı ilişkiler kuracağınız bir döneme başlayabilirsiniz. İşinizde başardıklarınızla çevrenizdeki herkesin, özellikle üstlerinizin ilgisini çekmeniz ve takdir toplamanız söz konusu olabilir.

YAY: Yeni ilgi alanları geliştirdiğiniz, hayata daha farklı bir perspektiften bakmaya çalıştığınız bir gündesiniz. Yabancılarla ve yurt dışı ile ilgili her konuda cesur adımlar atabilir veya ertelediğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz. Eğer eğitiminiz sürüyorsa, bu alanda da şansınız artıyor. Yeni ve farklı bir alana eğilmek, o alanda uzmanlaşmak ve derinleşmek için adımlar atabilirsiniz.

OĞLAK: Bugün özellikle iş ortamında daha işbirlikçi ve ılımlı olmayı başarırsanız, bu size çok fazla artı puan kazandırabilir. Borç alacak konularını ele alabilir, bu alanda kontrolün tamamen sizde olmasını isteyebilirsiniz. Yeni krediler almak ya da borç istemek söz konusu olabilir. Eşinizin parasında artışlar yaşanabilir. Geçmişten gelen borçları bitirdiğinize emin olmanızda fayda var.

KOVA: Bugün odak noktanız ikili ilişkiler olacak. Ortaklıklar ve ilişkiler açısından her şeye rağmen güzel şartlar yaratılabilir. Ancak kendi görüşlerinizde diretip karşınızdaki kişileri küstürmediğinize emin olmanızda büyük yarar var. Doğruluğu kanıtlanmamış düşüncelerde sırf öne çıkmak adına ısrarcı olmayın. Sabit fikirli davranıp eşinizin ya da ortaklarınızın kalbini kırmamaya çalışın.

BALIK: İş ortamınızı daha düzenli hale getirmek için yeni bir enerjiyle güne başlayabilirsiniz. İşinizde ve çevrenizde bu konularda çalışma arkadaşlarınızdan ya da günlük yaşamınızı paylaştığınız kişilerden destek gelebilir. Sağlık ya da organize olunması gereken konularda sorumluluk almanız söz konusu. Kendinizi her zamankinden daha enerjik ve sağlıklı hissetmeniz de mümkün.



Çok Okunanlar

2024-09-22 16:23:23